2024. április 19., péntek

Bemutatkozási lehetőség fiatal együttesek számára

A Peron Music Alapítvány az idén is kiírta pályázatát a vajdasági feltörekvő zenekarok számára, hogy részt vehessenek a 4. Peron Music Tehetségkutatón.

Maga a pályázat kétfordulós, azzal, hogy ez első forduló a jelentkezésről szól. A benevezés kizárólag elektronikus úton történhet, a Peron Music Alapítvány weboldalán (www.peronmusic.hu)  található online regisztrációs űrlap értelemszerű kitöltésével.

Emellett a jelentkező zenekarok egy saját szerzeménnyel pályázhatnak, aminek internetes elérhetőségét a pályázati űrlapon kell megadni, azzal, hogy a szervezőknek kizárólag YouTube-ra feltöltött hanganyagokat áll módjukban elfogadni. Online jelentkezés : https://docs.google.com/.../1FAIpQLSf8IYmM2NlTBs.../viewform

A jelentkezési határidő: július 31.

A beérkezett pályázatokat zsűri bírálja el. A pályázó zenekarok közül a döntőbe legfeljebb 10 előadót hívnak meg, s a döntőről videofelvétel is készül.

A döntőt augusztus 14-én rendezik meg a zentai House of Tississippi Bluesklubban.

A szervezők a döntőbe került zenekaroktól határozott fellépésű, produkciószintű előadást várnak, s minden egyes együttesnek 15 perces műsoridő áll a rendelkezésére, illetve legfeljebb három dalt adhatnak elő.

A produkciók után a zsűri röviden szakmailag értékeli a zenekar teljesítményét, s a számos értékes nyereményen túl a legjobb csapatot a zsűri delegálja az idei Öröm a zene tehetségkutató döntőjébe Budapestre.