2022. január 20., csütörtök

Sokkoló felvételeket mutatott be Aleksandar Vulin a tévében

Aleksandar Vulin belügyminiszternek is sikerült sokkolnia a közvéleményt, miután vasárnap este a Pink TV Hit tvit című műsorában Veljko Belivuk és bandája szörnytetteiről beszélt. Korábban ugyanis Aleksandar Vučić államfő is részletekbe menően szólt a bűnbanda minden emberi képzeletet felülmúló kegyetlenkedéseiről. A közvélemény hasonlóképp reagált, mint most, Vulin miniszter megnyilatkozásán, amikor részben megdolgozott fotókon fej nélküli holttesteket mutatott be, s ezzel sokkolta a nézőket.

A 021.rs cikke szerint a belügyminiszter magyarázata szerint a fotókon Veljko Belivuk emberei láthatók, akik ezek szerint a legkegyetlenebb pillanataikat is megörökítették. Többek között fej nélküli holttestről is készült felvétel, melyből kések álltak ki és vér szivárgott egy vödörbe, de levágott emberi lábfejek is láthatók voltak. A belügyminiszter azt mondta, a fotókat Veljko Belivuk embereinek mobiltelefonjain találták.

Az áldozatokról szólva kijelentette, hogy mindenkit azonosítottak, és azok valamennyien a Partizan szurkolói voltak, akikkel más Partizan-szurkolók végeztek. Ezek a szurkolók bűnözői csoportok kezében vannak.