2024. március 19., kedd

Pétervárad továbbra is dübörög

Boris Brejcha, a Honey Dijon és a Hot Since 82 egészségügyi okok miatt lemondta a tegnap esti fellépést az Exit fesztivál Dance Arénáján. Azonban a hazai közönséget nem hagyta cserben a belgrádi alternatív együttes, az E-play, aki a Fusion Stage-en lépett fel.

Asaf Avidan fellépését Újvidék egyik kedvenc zenekara, az Obojeni program koncertje előzte meg. A nagyszínpadon DJ Satori, szerb származású holland művész lépett fel, majd Robin Schultz és Paul Van Dyke örvendeztette meg a látogatókat.

A Fusion Stage utolsó fellépője a Sunshine volt.

Ma este olyan előadók várják a fesztiválozókat, mint David Guetta, a Solomun vagy az Artbat.

A nemzetközi szinten elismert Billboard amerikai zenei magazin beszámolója szerint az idei Exit fesztivál több szempontból is beírta magát a történelembe. „Ez az első nagyobb zenei rendezvény a világon, amelyet a járványt követően megtartanak. A két évtizedes fennállása ideje alatt viszont Szerbia történetébe is bevéste magát a fesztivál, hisz sokkal többet hozott az országnak, mint a világszinten elismert előadók látogatása” - írják az amerikai hetilapban. 

A londoni The Economist magazin újságírója szintén kiemelte, hogy „ha Szerbia az évi állami össz költségvetését az ország népszerűsítésére fordítaná, akkor sem tenne annyit az országért, amennyit az Exit és Novak Đoković tettek”.