2024. április 25., csütörtök
KREATÍV PERCEK – SEGÍT A LAKBERENDEZŐ!

Vajdasági Birkózóakadémia Magyarkanizsán

Apartman

Mielőtt hozzáfogna otthona, irodája, egyszóval környezete megtervezéséhez, kérje ki lakberendezőnk tanácsát! Olyan ötleteket és megoldásokat kaphat tőle új rovatunkban, amelyeket csak tapasztalt szem lát. Még akkor is, ha csak kisebb átalakítást tervez, stílust vagy bútort szeretne váltani, és kissé elbizonytalanodott a hatalmas kínálat láttán, vagy netán nem is tudja, hogyan fogjon hozzá.

Az előző részben bemutattam a Magyarkanizsán épülő, Vajdasági Birkózóakadémia gyermekek részére kialakított lakószobáinak belső látványterveit.
Nem mellékesen meg szeretném említeni a magyarkanizsai tervezőt, Valkay Zoltánt, akinek munkája az impozáns, a környezetbe illeszkedő, háromszintes épület építészeti terveit dicséri.
Most folytatom az általam készített belső tér látványterveinek bemutatását. Az akadémián egy négyszemélyes apartmant is kialakítottunk. Ebben az apartmanban lehetőség lesz az akadémia munkáját segítő távolabb élő, tábort vezető edzők elszállásolására.
Az apartman egyik helyiségében egy konyha-étkező-nappali hármasát alakítottuk ki, valamint két hálószobát.

A konyha

A konyha


A kis méretű konyhát alapvető háztartási gépekkel szereltük fel, egy étkezőasztallal, valamint egy kanapé is helyet kapott.

A nappali

A nappali

A két szoba egyikébe egy franciaágyat és a hozzá tartozó éjjeliszekrényt helyeztük el. A másik helyiségbe pedig két egyszemélyes ágyat terveztünk.

A szoba

A szoba

A gyerekszoba

A gyerekszoba

A teljes apartman enteriőrtervei egységet alkotnak, minden kényelemmel ellátva. A fiatalos, modern vonalat itt is követtük, mint ahogyan az épület további belső tereiben.

***
Ha lakberendezéssel kapcsolatos kérdésük van, kérdezzenek, és a lap hasábjain megválaszolom. Levelüket a szerkesztőség címére küldjék postán (Magyar Szó, 21000 Novi Sad, Vojvode Mišića 1.) vagy e-mailben (tarka@magyarszo.rs). A borítékra írják rá: Segít a lakberendező.