2024. április 24., szerda
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Javítani mindig lehet

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 évben jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál valami hasznosat a maga számára.
Összejövetelen voltam az ezotériával foglalkozó kollégákkal. Beszámoltunk arról, hogy ki mivel tudott legtöbbet segíteni a klienseknek, átadtunk egymásnak bizonyos tudást. Ott hangzottak el a következők.
– Nekem volt egy kliensem, aki versenyre készült, győzelem kellett neki. Ezt egy skandináv technikával oldottam meg. Aki nem tudná, lerajzolom most és megosztom veletek a Gapaldur jelet, mely a győzelmet hozza, a tradíció szerint ezt a jelet a lábbeli jobb sarkába rejtjük, természetesen először tűzzel aktiváltam e jelet. Emellett szükség volt még Ginfaxi jelére is, mert e két jelet együtt kell használni. A Ginfaxi jelet a bal lábujjak alá kell helyezni, ezt is előtte aktiváltam. Így együttesen hozzák a győzelmet, csökkentve az ellenség erejét. Bátorságot ad nekünk, meg sikert hoz. Az otthonában elhelyeztünk egy benti bagua tükröt, egy óratükröt, melynek hátuljára felírattam vele néhány Grabovoj-számot a siker vonzására. Emellett egy kinti védelmező bagua tükör is odakerült a teraszára, hogy távol tartsa az ellenséget. Végezetül Stamiel atlantiszi angyalt hívtam neki segítségül, amely sikert biztosít. Lett is sikere, kiváló eredményt ért el, ami most nagyon fontos volt neki. Tehát együtt alkalmaztam a feng shuit, a rúnákat és az angyalpecsétet.
– Szerintem is ajánlatos több módszert bevetni, ezzel meg is gyorsítjuk, s meg is erősítjük a hatást. Az én kliensem komoly pénzproblémával küszködött, az utóbbi 10 évben nem sikerült neki kilábalni a nehéz helyzetből. Se bátorsága, se lehetősége nem volt a kis eldugott falucskájában, ahol minden tönkrement. Ugyanígy az otthona is tele volt tönkrement dolgokkal, limlommal. Először arra „kényszerítettem", hogy dobálja ki ezeket a tárgyakat, szedje le a lelógó pókhálókat, tegyen rendet, amennyire csak tud. Én pedig számára egy komoly rúnasort állítottam fel. Ezt nem tehettem meg bármikor, évente sokszor csak egy ilyen alkalom van, mivel nemcsak azt kell figyelni, hogy a Hold csökkenő fázisban legyen, hanem azt is meg kell figyelni, hogy a Hold pontosan a Bak jegyében legyen, amikor csökkenő fázisban van. Ekkor lehet valakit megszabadítani a szegénységtől, a szűkölködéstől. Természetesen az ő számára aktiváltam ezt a rúnát, s megvártam két hónapot, amikor a pénzbevonzásra, a jó keresetre, a bőségre, a gazdagságra aktiváltam neki néhány rúnasort, fényképére rárajzolva és aktiválva. Szerintem fontos volt várni egy kicsit, tehát időt hagyni, hogy a szűkölködést előidőző tényezők kezdjenek megszűnni, s ezután aktiválni a bőséget, a pénzjavulást. Mindenesetre nem akartam kihagyni az Emkiel atlantiszi angyal segítségét sem, mely az anyagi biztonságot, a bőséget segíti elő, így elkészítettem ezt a pecsétet is az ő számára. Azóta fél év telt el, kikerült külföldre dolgozni, sikeresen megy minden, s már spórolt pénze is van, holott azelőtt alig maradt ételre!
– Az én esetem is jelentős. Látom, hogy mindannyian használjuk a rúna hatalmas erejét. Ahogy az imént is láttuk, fél év kellett, hogy beteljesüljön a kívánság, na meg előtte mennyit kellett várni, hogy a holdállás megfeleljen, nemcsak növekvő és csökkenő értelemben, mely kéthetente váltakozik, hanem abban, hogy milyen jegyben van a hold, s növekszik vagy csökken. Az én esetem egy olyan személyről szól, akinek jó munkahelye lett volna, ha a főnök nem zaklatná, nem akarná elűzni. Mivel a helyzet nagyon komoly volt, egy kistükrön megcsináltam a rúnaskriptet, ahol több rúnát használtam egybeolvasztva. Több ellenségtől megszabadult az illető, sőt ettől a zaklató főnöktől is, át is került egy másik osztályra, minden ideális volt, amíg a főnök nem kérvényezte, hogy ide is utána jöjjön. Ekkor bevetettünk néhány szertartást, mellyel megfékezzük az ártani akaró személyt, s egy olyan rúnát sikerült bevetnem, melyet tényleg csak szakértő használhat. Az Isa rúnáról van szó, ami megállít valamit. Nagyon óvatosnak kell lenni azzal, hogy mikor, milyen holdálláskor használjuk, s írunk-e utána valamit. Ezt nemigen lehet kijavítani, ha elrontjuk. Megállíthatja a rosszat is, de a jót is, ezért kell csak kivételes alkalmakkal, hozzáértő személy által használni. Tehát e rúna került a rosszakaró képére, természetesen megfelelő holdálláskor, ami itt a növekvő hold, s kimondottan csak abban lett meggátolva ez a személy, hogy ártson kliensemnek. Erre aktiváltam. Ennyit meg szabad tenni, sőt meg is kell. Ugyanakkor nem estünk abba a kísértésbe, hogy más téren vagy bárhogy is ártsunk neki, legfeljebb azt a negativitást kapja vissza, amit ő akart tenni kliensemnek. Ez így van rendjén.
– Milyen szertartások mentek?
– Volt a Mannaz rúnával gondolatátvitel, volt két összezárt lakat szétválasztása, s volt két gyertya, melyek őket jelképezték, s össze voltak kötve fekete fonállal, ami a negatív köteléket jelképezte, nos ezek elvágása, eltávolítása. Az eredményre nem sokáig kellett várni, négy hónap múlva messzire kerültek egymástól, azóta se találkoztak, ugyanis a főnök másik városba költözött, mert egy jobb munkalehetőség adódott neki, kliensem pedig jókedvvel végzi munkáját, nyugodt körülmények között, kedves munkatársakkal és főnökkel.
– Az én esetem a hazatalálásról, a helyes út megtalálásáról szól. Egy hűtőmágnest programoztam be, úgy, hogy a hátlapján Melathiel atlantiszi angyal pecsétjét rajzoltam és pecsételtem meg, amely segít azoknak, akik bizonytalanok az életútjuk megtalálásában. Emellett Hachamel angyal pecsétjét is megrajzoltam, ő a tájékozódás, az út és a helység megtalálásában segít, segít az elveszetteknek, s azoknak, akik új utat keresnek. Emellett egy kristályt programoztam még be, melyet nyakláncon visel a hordozója. Én sem akartam kihagyni a rúnák segítségét, hiszen számtalanszor bebizonyosodtunk, hogy mily erős a hatása. Létezik is egy rúnaskript, egy különleges skandináv rúnakör, méghozzá a Vegvisir. Ahhoz használjuk, hogy mindig sikeresen hazataláljunk, amikor elveszettek vagyunk, megmutassa a helyes utat, fizikai és lelki szempontból is. Ha úgy érezzük, hogy a helyzetünkből nincs kiút, akkor ezt a jelet kell használnunk. Nem kell fejtegetni, hogy mely jelekből áll össze, ez pont így segít, ahogyan meg van rajzolva. Fényt ad, megmutatja a kiutat. E jelet aktiváltam, s kliensem magával hordta. Pár hónap múlva új országban, jó körülmények között élt, lelkileg megelégedve. Itt hozzátenném, hogy ne feledkezzünk meg mindannyiunk esetében a feng shui hatásáról sem. Mindenki javított lakása kinézésén, vagy bagua tükröket használt, esetleg elkerült vagy új otthonba, vagy új munkahelyre, s már az új környezet is kiváltja a változást. Az igazi siker pedig a jól összeválogatott módszerek kombinálásában rejlik. Kollégák, sok sikert, találkozunk egy év múlva!