2024. április 18., csütörtök

Élménypark épül Újvidéken?

Az olasz Gardaland élménypark képviselői tegnap a tartományi székvárosba látogattak, ahol megbeszélést folytattak Miloš Vučević polgármesterrel és Dušan Miladinovićtyal, az Urbanizam közvállalat igazgatójával.
A találkozón jelen volt még Miloš Biković színész is, az újvidéki polgármester Instagram-bejegyzéséből kiderül, hogy az olaszországi Gardaland küldöttsége érdekelt a tartományi székvárosi beruházásban, szeretnének itt is működtetni egy élményparkot.

– A Gardaland fejlesztései kiváló kikapcsolódást nyújtanak a családoknak, élményparkjaikat sokan látogatják, az újvidéki beruházás biztosan növelné a tartományi székváros és a régió idegenforgalmi vonzatát. Az olaszországi Gardaland élményparkját évente több mint 3 millió ember meglátogatja, ebből az adatból is látszik, hogy mekkora potenciál rejlik a projektben. Azt szeretnénk, ha Újvidék ideális várossá válna a családok számára, és minden olyan aktivitást támogatunk, amely segít ennek a célnak a megvalósításában – üzente Miloš Vučević, Újvidék polgármestere.
Egyelőre nem tudni, hol, mikor és mennyiért épülhet meg az első újvidéki, családi jellegű élménypark.