2024. március 29., péntek

Britney Spears szeretné visszakapni az életét

Britney Spears szerdán kijelentette a bíróságon, hogy édesapjának már tizenhárom éve tartó gyámságát szüntessék meg, mert szeretné visszakapni az életét – írja az N1 hírportál.

A világhírű popcsillag álláspontját videóhíváson keresztül mondta el a Los Angeles-i bíróság meghallgatásán. A még 2008-ban elszenvedett idegösszeroppanását követően most mondta el először a saját álláspontját. A 39 éves énekesnő érzelgős beszédében elmondta, hogy a gyámság: bántalmazás.

Csak szeretném visszakapni az életemet. Nem azért vagyok itt, hogy valaki rabja legyek. Traumatizált vagyok. Nem vagyok boldog. Nem birok aludni. Annyira dühös vagyok és minden egyes nap sírok – mondta Spears.

A popsztár kérte, hogy a gyámságot szüntessék meg.

Őszintén gondolom, hogy ez a gyámság bántalmazás – jelentette ki Spears.

Brenda Penny, a Los Angeles-i Felső Bíróság bírónője elmondta, hogy egy formális kérvényt szükséges átadni, amellyel a gyámság megszüntetését kérvényeznék, mielőtt bármit is tudna tenni.

Tudom, hogy nagy bátorság kellett. Szeretném újból megdicsérni magát, hogy végre fellépett, és hallhattuk a gondolatait és álláspontját, nemcsak én, hanem mindenki más is, aki részt vett ebben az esetben – mondta Penny.

Spears legutóbb 2019 májusában beszélt a bíróval, de ezt a nyilvánosság kizárásával tették meg. Szerdán az énekesnő kifejezte óhaját, hogy az emberek is hallják a szavait. Spears elmondta, hogy ismét szeretne férjhez menni és gyermekeket szülni. Hozzátette, hogy beépített fogamzásgátlója van és nem mehet az orvoshoz, mert nem szeretnék, hogy gyermeke legyen.

Az énekesnőnek már van két gyermeke a volt férjétől, Kevin Federline-től, akinek gyámsági joga van felettük.