2024. március 29., péntek

Súlyos közlekedési baleset Németországban, az áldozatok szerb állampolgárok

Négy aleksinaci illetőségű szerbiai állampolgár vesztette életét egy Németországban történt közlekedési balesetben – írja a 021.rs hírportál.
A szerencsétlenség Neutraubling közelében az autópályán, Regensburg körzetében történt, amikor gépkocsijukkal teljes sebességgel nekimentek egy kamionnak és a helyszínen meghaltak.
A Merkur.de hírportál információi szerint a közlekedési baleset még tegnap történt, az elhunyt szerb állampolgárok pedig 27, 31, 32 és 44 esztendősek voltak. A kiérkező rendőröket, tűzoltókat és az elsősegély szolgálat dolgozóit megrendítő látvány fogadta, ugyanis a BMW S5 márkájú gépkocsi teljesen összetört.
A helyszínre két mentőhelikopter is érkezett segítségként, valamint az autópályát karbantartó szolgálat tagjai is. A német sajtó információi szerint a szerencsétlenség pillanatában az autópályán lelassult a forgalom.
A kamion sofőrje magyar állampolgárságú személy, akit sokkos állapotban szállítottak kórházba. A rendőrség öt és fél óra alatt végezte el a helyszínelést, ez idő alatt pedig az autópálya ezen szakasza le volt zárva egészen 15 óráig.