2021. október 27., szerda

Közélet

Siniša Mali: A járvány idején támogatásokra fordított 8 milliárd euró makrogazdasági stabilitást hozott, megmaradtak a munkahelyek és a termelőkapacitások (Fotó: Pénzügyminisztérium)

Gazdasági lendületben Szerbia

A 2021-es évre vonatkozó állami költségvetés átütemezése a nagyberuházásokra irányul, az ország gazdasági vonzerejének és a lakosság életszínvonalának emelésére összpontosít, emelte ki Siniša Mali...

Fotó: Potápi Árpád János Facebook oldala

Kiszámítható és folytonos

A tavalyi és az idei nemzetpolitikát egyaránt a kiszámíthatóság és folytonosság jellemezte – mondta a Miniszterelnökségnek a területért felelős államtitkára kedden Budapesten.

Dolgozni akarnak, nem fizetni

Ellentmondásos nyilatkozatok láttak napvilágot a járványhelyzet miatt kihasználatlanul maradt görögországi foglalások ügyében.

Kiderítik a drogfogyasztást

Kábítószer-fogyasztást felismerő négy Dräger DrugTest 5000 berendezést és kétezer mintavevő készüléket adományozott a szerbiai Belügyminisztériumnak a Szerbiai Biztosítók Egyesülete.

Ivica Dačić a Prva Tv vendégeként

Ivica Dačić bizakodó

Teljesen világos, hogy minden párt részt fog venni az április 3-ai rendkívüli parlamenti választáson, már most készülődnek az ellenzéki pártok a kampányra – fejtette ki Ivica Dačić, a köztársasági...