2024. március 28., csütörtök

Megölt két embert, később magával is végzett a szegedi gyilkos

A rendőrök megtalálták annak a férfinak a holttestét, aki a megalapozott gyanú szerint megölte két ismerősét szombat éjszaka Szegeden – tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn az MTI-t.

Szabó Szilvia közölte: a férfi önkezével vetett véget életének, holttestét és az elkövetés eszközét a Békés megyében találták meg.

A férfi szombat éjjel több lövéssel végzett áldozataival. A sértettekre vasárnap este a hozzátartozók találtak rá. A nyomozók rövid időn belül azonosították a bűncselekménnyel megalapozottan gyanúsítható férfit, akinek felkutatását a Terrorelhárítási Központtal közösen haladéktalanul elkezdték.

Hétfő délelőtt a Készenléti Rendőrség helikopteréről észrevették a gyanúsított autóját Szanazug térségében, majd a rendőrök megtalálták a férfi holttestét is.

A Blikk információi szerint a gyógyszerész végzettségű férfi először megsebesítette egy vadászpuskával a szomszédjában élő nőt, akibe reménytelenül szerelmes volt, két lövéssel pedig kivégezte a párját. Ezután brutálisan megerőszakolta a haldokló nőt.