2024. március 28., csütörtök

Újvidéki nő nyerte az egyik belgrádi lakást

Két autó is Vajdaságba került a Vedd el a számlát, és nyerj! nyereményjáték tavaszi fordulójának utolsó húzásán

Három lakást és öt autót sorsoltak ki ma este a Vedd el a számlát, és nyerj! nyereményjátékban. A tavaszi forduló hatodik, és egyben utolsó húzásán több mint 5,2 millió boríték közül három vajdasági játékos nevét is kihúzták. Az újvidéki Biljana Jagrović egy belgrádi lakást nyert, a Fiat 500L típusú személygépkocsik közül pedig az egyik szintén a tartományi székvárosba gurul, méghozzá Ana Vlajankov udvarába. A másik autó Kúlára került, és Verica Šćiban lett az új tulajdonosa.

A szerencsés vajdaságiak mellett belgrádi lakást nyertek Božidar Čolaković Vitojevacról és Živko Pavlović Boljevacról. Új személygépkocsiknak örülhet a niši Mirjana Bogdanović, a belgrádi Aleksandar Bobić, és a loznicai Dalibor Josipović is.

A szürkegazdaság elleni küzdelmet népszerűsítő nyereményjáték mai sorsolásán Siniša Mali pénzügyminiszter is tiszteletét tette. Kiemelte, hogy a lakosokban egyre inkább tudatosodik a törvényes üzeletelés jelentősége. A polgárokat arra buzdította, hogy továbbra is kérjenek számlát vásárláskor.

A nyereményjátékra ugyanis a nyár folyamán is beküldhetőek az összegyűjtött számlák: a húzások ősszel folytatódnak. Az idei évben összesen 16 fővárosi lakást és 60 autót sorsolnak ki, ami minden idők legnagyobb értékű nyereménycsomagját jelenti.