2024. március 28., csütörtök

Eriksen elhagyta a kórházat

Christian Eriksent, a dán labdarúgó válogatott huszonkilenc esztendős szélsőjét kiengedték a kórházból, hat nappal azután, hogy szívrohamot élt át a Finnország elleni Európa-bajnoki mérkőzésen – erősítette meg a Dán Labdarúgó-Szövetség, írja az N1 hírportál.
Eriksen szívébe defibrillátort ültettek be és a sikeres operációt követően hagyhatta el a kórházat. A közlemény szerint a játékost a koppenhágai Királyi Kórházból engedték ki pénteken, majd ezt követően meglátogatta a válogatott edzését is Helsingørben. Ezt követően hazautazott, ahol az idejét családja körében tölti majd el.
Köszönöm nektek a rengeteg jókívánságot, elképesztő és felfoghatatlan érzés számomra, hogy ennyien mellettem álltok. Az operáció jól ment, a helyzethez képes pedig jól vagyok. Fantasztikus érzés volt újra látni a társaim, főleg a tegnapi, remek teljesítményük után. Mondanom sem kell, mennyire fogok nekik szurkolni hétfőn az oroszok elleni mérkőzésen – mondta Eriksen, a dán szövetség által kiadott közlemény szerint.