2024. április 25., csütörtök

Szerződést kötött a barátnőjével az Európa-bajnokság miatt

Egy Nagy-Británniában élő lány, Georgia Holmes a TikTok alkalmazáson tett közzé egy levelet, amelyet a barátja, Joel Smith adott át neki a folyamatban lévő Európa-bajnoksággal kapcsolatban – írja a B92 hírportál.

Az nem lehet, hogy én vagyok az egyetlen, akinek a barátja a labdarúgó-Európa-bajnokság alkalmával levelet kapott – írta a videójához, amelyet közel 50.000-en kedveltek.

Ezt, mint egy dokumentumot írom, amely a feltételeket és előírásokat tartalmazza az Európa-bajnokság ideje alatt, amely június 11-én, pénteken kezdődik és július 11-én, vasárnap ér véget. A következőkben közlöm a feltételeket és előírásokat – kezdte el a szerződést a férfi, amely sokakat mosolyra derített.

A szabályok többek között magukba foglalták, hogy nem lesz interakció a mobiltelefonnal, ez alól csak az képez kivételt, amikor felhívja a barátnőjét, hogy indul haza. A második szabály úgy hangzik, hogy nem kérdezheti meg tőle, hogy mikor indul haza, mivel az idejének a legnagyobb részét a kávézóban tölti majd. A harmadik pont azonban mégis megengedi a lánynak, hogy felhívja a barátját amennyiben sürgős esetről van szó.

Üzeneteket csak a félidőben, vagy a mérkőzés végén küldhet neki, mivel a teljes figyelmét a játékra fordítja. Az üzenetküldés a tizenegyes ideje alatt szigorúan tilos. Hozzátette, hogy a játék miatti bármilyen rosszkedvet nem szabad magára vennie, és bejelentette, hogy sok esetben ittas állapotban fog hazatérni.

Amennyiben úgy gondolja, hogy valamit kihagytam, vagy van bármilyen más ajánlata, felhívhat, vagy pedig szemtől szembeni találkozót is megbeszélhet, amikor csak magának megfelel. Köszönöm – így hangzott az utolsó mondat.