2024. március 28., csütörtök
HOROSZKÓP

Júniusi előrejelzés

Nemcsak az ön születési jegyére utaló előrejelzést ajánlatos elolvasni, hanem azt is, ami az ön aljegyére vonatkozik (az aljegyet asztrológus számíthatja ki a születés pontos idejéből). Ha pontosabb és részletesebb előrejelzést szeretne, akkor azt a személyre szóló sorshoroszkópból kaphatja meg.
A hónap második feléig a Merkúr retrográd hatása miatt torlódások lesznek az utakon, változások várhatóak az utazási korlátokkal kapcsolatban, helyzetek ismétlődnek meg, újra át kell beszélni és gondolni a dolgokat, melyekről azt hittük, hogy magunk mögött hagytuk. Ugyanakkor a Jupiter és a Neptunusz fordulata, a nap- és a holdfogyatkozás sok zűrzavart okoz globálisan és magánéletekben is.

Kos (március 21. – április 20.)
Elképzeléseit megvalósíthatja a családdal és az otthonnal kapcsolatban is. Hite és lelki ereje segítséget nyújt ehhez. A hónap közepe jó lesz kockázatokra, pihenésre, szórakozásra és gyerekekre, ám a hónap legvége pont ezeken a tereken hoz egy nagy kihívást vagy konfliktust. A rokonok és az adásvétel jót hoznak önnek.

Bika (április 21. – május 20.)
Most jött el az időszak, hogy valóban a pénzzel foglalkozzon, itt várhatóak pozitív eredmények. Most legyen a hangsúly a tehetségén is, ezeket fejlessze, és használja ki a már elsajátítottakat. Az otthonnal, családdal, rokonokkal kapcsolatban legyenek céljai, és legyen aktív, fogjon nagytakarításba, új dolgokba, vessen véget az elavult helyzeteknek, felfogásoknak, kapcsolatoknak.

Ikrek (május 21. – június 21.)
A világ szeme előtt van, figyeljen most önmagára. Tizedike körül legyen óvatos, ne hozzon nagy döntéseket, ám a többi időt szánja testére, lelkére, céljai megvalósítására, tehetségére. Szavai és tudása most különös erővel bírnak. Élvezze a jólétet, utazást, fejlődést. A hónap legvége követel óvatosságot mindenben, közlekedésben, kapcsolatokban, a szavakkal.

Rák (június 22. – július 22.)
Az aktív időszaknak most lesz vége, a napokban lesz még egy kihívás. Ezután a pénzre fog fókuszálni egy ideig. A hite, a lelki ereje és a titkok igencsak kitöltik gondolatait. A baráti körrel kapcsolatban lesznek események, jók is, de a hónap végén rosszak is. Egészségi állapota javulni fog.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)
Itt az idő, hogy a kívánságait teljesítse. A baráti kör most igen fontos lesz, segítséget is onnan, vagy valamilyen közösségtől kap. Most tisztítsa ki elméjét, s a hónap közepe felé gyűrje fel a lenge magyart, s vesse bele minden erejét a terve megvalósítására. A hónap legvége akadályt hoz, de legyen eltökélt.

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)
A párkapcsolat most nagyon sok szépet hoz, partnere minden dologban segíteni fogja. Egy új szokás, amely mellett kitart, hamarosan már megmutatja hasznosságát. A munka terén óriási siker, elismerés vár önre, készüljön fel a nyilvánosságra is. A hónap végén eljön az idő, amikor szakítani kell a múlttal kapcsolatos elavult dolgokkal.

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)
Eljött az idő, amikor a karrierrel, a munkával kell foglalkozni. Az egészsége végre jelentősen javul, az optimizmus ebben segíteni fog. Bármilyen vizsga, magasabb tudás megszerzése most sikeres lesz. Ami valahogyan kapcsolódik külföldhöz, az most sikerrel jár. A hónap legvége veszélyt hoz valamelyik barátnak vagy barátságnak.

Skorpió (október 24. – november 22.)
Mindenki segíteni fogja, pénzben és lelkileg is, ám a hónap legvége erős stresszhelyzetet hoz. Oda kell figyelni a munkára, a feletteseire, a szavaira és a közlekedésre is. Külföld jó hírekkel biztat, ugyanúgy a hivatalos dolgok is, a törvény is. A szórakozás és a gyerekek, sőt az üdülés is jó fényszögben van.

Nyilas (november 23. – december 21.)
A Jupiter, az ön uralkodó bolygója most kedvező jegybe lépett, ezért próbáljon most lépni. Főleg az otthona és a családja hozhat sikert. A partnerkapcsolat fontos lesz, és segítségre meg pártfogásra is számíthat. Egy kis gond akadhat hivatalos ügyek miatt. Ha nem muszáj, most ne utazzon külföldre.

Bak (december 22. – január 20.)
Ez a hónap sok alkalmazkodást hoz, főleg, ha ön szeretne irányítani és ellenőrizni mindent. A pénzzel a hónap végén lehetnek gondok, változtatni kell néhány szokásán, stratégián. Az utazással és a rokonokkal kapcsolatban örömteli percek várnak önre. Egészsége javulni fog, és párjára is büszke lesz.

Vízöntő (január 21. – február 19.)
Eléggé gondterhelt családi dolgok miatt. Hiányzik a biztonság. Otthona újításra vár. Pénzügyei kedvező irányt vesznek, ám ez nem nyújt elég nyugalmat önnek, ezért ne csodálkozzon, ha rémálmok gyötrik. Egészségi állapota javulást mutat. A gyerekek és a fiatalok igen lekötik most önt, boldogságot jelentenek a velük töltött percek.

Halak (február 20. – március 20.)
A Jupiter, a szerencse bolygója betért az ön jegyébe, tehát siker, megkönnyebbülés vár önre. Otthona biztonságot és örömöt nyújt, sikere lesz a szerelemben, esetleg a gyerekekkel kapcsolatban is. Szórakozás terén is otthon érezheti magát, a közlekedésben és a szavakkal kapcsolatban viszont legyen nagyon óvatos, főleg a hónap végén. A telefon, az internet, a modern kommunikáció most könnyen veszélybe sodorhatja.