2024. április 16., kedd

A legkiválóbb újságírókat díjazták

Sáfrány Attila az év újságírója, Antalovics Péter a legjobb pályakezdő

Odaítélte idei szakmai elismeréseit a Vajdasági Magyar Újságírók Egyesülete, amely ezúttal is több kategóriában díjazta a legkiemelkedőbb teljesítményt nyújtó újságírókat. A szakmai szervezet elnöksége lapunk két munkatársának tevékenységét is elismerte, Antalovics Pétert az Év Pályakezdő Újságírója Díjjal, Sáfrány Attilát pedig az írott sajtó kategóriában Év Újságírója Díjjal tüntették ki.

Elektronikus sajtó kategóriában Tényi Edit, a Pannon RTV munkatársa érdemelte ki az Év Újságírója Díjat, a Szórványdíjat pedig ezúttal Orsovai Bibiannának, a Vajdasági RTV munkatársának ítélték oda. A szervezet elnöksége VMÚE Médiadíjat adományoz a fennállásának hetvenötödik évfordulóját ünneplő Hét Nap szerkesztőségének, és a VMÚE Életműdíjával tünteti ki Erős Lászlót, az Újvidéki Rádió nyugalmazott bemondóját, valamint Szabó-Hangya Terézt, a Pannon RTV nyugalmazott újságíróját, szerkesztőjét.

A díjátadó ünnepséget a tervek szerint június 25-én, pénteken 18 órai kezdettel tartják meg a Zentai Magyar Kamaraszínházban, ahova a szervezők mindenkit szeretettel várnak.