2024. április 25., csütörtök

Bácskertesre került a Magvető nyereményjátékának fődíja

Egy év kihagyás után ismét Kúlára látogatott a Magyar Szó és a Magvető. A Népkör Magyar Művelődési Központ adott otthont az élőújságnak, valamint a gálarendezvénynek, melynek keretében megejtették a Magvető nyereményjátékának idei sorsolását.

Segítő kezekben nem volt hiány a nyeremények kisorsolásakor (Gergely Árpád felvétele)

Segítő kezekben nem volt hiány a nyeremények kisorsolásakor (Gergely Árpád felvétele)

Az est legizgalmasabb pontján idén is sok értékes nyeremény talált gazdára: A Romel cég fűnyíróját Cérna Szilveszter (Magyarkanizsa), a szabadkai Intercom benzines kultivátorát Koleszár Ferenc (Újvidék), motoros fűnyíróját pedig Simon Bonifárt Anna (Óbecse) nyerte.

Az adai Termometal vállalat jóvoltából egy Sunce csillagkerekes rendsodróval (ára 76 464 dinár)  Varga Zoltán Temerini olvasónk lett gazdagabb, a főnyereményt, az adai Agromerkur cég felajánlását, az 1560 euró értékű talajlazítót kupuszinai (Bácskertes) olvasónk, Jánosi Teréz vihette haza.

A felsoroltakon kívül a Bioalternativa felajánlását, öt 5000 dináros ajándékcsomagot is átnyújthatunk majd szerencsés olvasóinknak, akiknek névsorát (az eseményről készült részletes beszámolóval együtt) hétfői lapszámunkban közöljük.

A jó hangulatú est keretében jelen voltak napilapunk képviselői: Varjú Márta, a Magyar Szó főszerkesztője, Varga Attila, a Magvető szerkesztője, továbbá a meghívott vendégek: Fremond Árpád köztársasági képviselő, valamint Ótott Róbert tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes.

Kihagyhatatlan színfoltja minden élőújságnak Magyarzó Pistike, akit ezúttal is Molnár Zoltán színművész személyesített meg.

A rendezvény fényét művelődési műsor emelte, melyen felléptek a Népkör táncosai, a Szólj, síp, szólj! népzenei vetélkedő kúlai résztvevői, valamint a temerini Tinifesztivál dobogósai.