2024. április 24., szerda

Akadályt helyezett ki a lefoglalt parkolóhelyre

A korlátozott ideig történő parkolást egy újabb szintre is lehet emelni, erről bizonyosodhattak meg az újvidéki Stevan Branovački utca lakói – írja a 021.rs hírportál.

A környéken élők elmondása szerint az egyik hölgy lakos, aki kibérelte az egyik parkolóhelyet 14 és 23 óra között, fizikai akadályt helyezett el a parkolóra, amellyel ellehetetlenítette, hogy más polgárok is oda parkolhassanak az engedélyezett időben.

Az egyik lakos szerint az utcában két ilyen módon kisajátított parkolóhely is van, az egyik esetben a nyilatkozó szomszédja a tettes, aki széket helyez el a parkolójára a délelőtt folyamán, amikor nem érvényes a befizetett bérlet, a másik pedig a már említett hölgy esete.

A városi felügyelőség tájékoztatása szerint még kedden elmentek a Stevan Branovački utca 6a szám előtt található parkolóhoz és megállapították, hogy a helyet a megfelelő jelzéssel látták el, azonban ugyanott egy fizikai akadályt is kihelyeztek, amely megakadályozza más polgárok számára annak használatát. A közlemény szerint hivatalból megindították az eljárást az akadály eltávolítására.