2024. április 16., kedd

Pénteken Magyar Szó-élőújság Kúlán!

Kisorsoljuk a Magvető idei nyereményjátékának ajándékait

Egy év után ismét Kúlára látogat a Magyar Szó. Akárcsak tavaly, az idén is a Népkörben tartjuk gálarendezvényünket és a sorsolást, majd megtudjuk, kik a Magvető nyereményjátékának szerencsés nyertesei. Emlékeztetőül, főnyereményünk az adai Agromerkur cég jóvoltából egy talajlazító (értéke 1560 euró). A szintén adai Termometal vállalat egy Sunce csillagkerekes rendsodróval (ára 76 464 dinár) örvendezteti meg a Magvető egyik olvasóját, a Romel cég egy fűnyíróval, a Bioalternativa pedig öt 5000 dináros ajándékcsomaggal járul hozzá nyereményjátékunkhoz. A szabadkai Intercom benzines kultivátort és motoros fűnyírót adományoz. Vendéglátónk Valka Károly alpolgármester.

A Magyar Szó képviseletében jelen lesz: Ökrész Rozália, a Magyar Szó Lapkiadó Kft. igazgatónője, Varjú Márta, a Magyar Szó főszerkesztője, Varga Attila, a Magvető szerkesztője és a meghívott vendégek: Fremond Árpád köztársasági képviselő, valamint Ótott Róbert tartományi mezőgazdasági titkárhelyettes, továbbá Molnár Zoltán színművész, aki a Magyarzó Pistike meséit fogja előadni.
A rendezvényünkön beszélünk a Magyar Szó tavaly megjelentetett trianoni kiadványairól. Mihályi Katalin szerkesztő, a Mi a magyar most, Vajdaságban?, Kabók Erika, a Hétvége mellékletünk szerkesztője bemutatja A város lelke, avagy identitásjelek Lovas Ildikó írónő könyvét, Fodor István nyugalmazott újságírónk pedig a Zúgtak a harangok kötetet méltatja. Kiadványaink, valamint a Magyar Szó idei naptára a helyszínen megvásárolhatók Bágyi Sándornál, a hirdetőosztály munkatársánál.

A műsor keretében fellépnek a Népkör tánccsoportjai és énekesei. Mindenkit szeretettel várunk!