2024. április 25., csütörtök

Hírhedt hackerek célkeresztjébe került Elon Musk

Az Anonymus, a világ egyik legismertebb hackercsoportja videóban megfenyegette Elon Muskot, a Tesla és a SpaceX vezetőjét a kriptovalutás bejelentései miatt.
A csoport szerint az emberek számára az utóbbi időben világossá vált, hogy Musk csupán egyike azoknak a nárcisztikus gazdagoknak, aki megrögzötten ragaszkodnak a figyelemhez. Az üzenetük azután érkezett, miután Musk ismét a bitcoinról tett megjegyzést a Twitteren, a kriptovaluta árfolyama pedig egyből „beszakadt”. A hackerek közölték, hogy Musk múlt heti twitter-üzenetei jól mutatják, hogy őt nem érdeklik azok az átlagmunkások, akik a kriptovalutával szerettek volna javítani az életükön.
– Lehet, hogy azt gondolod, te vagy a legokosabb, most azonban emberedre találtál. Mi vagyunk az Anonymus. Mi vagyunk a légió. Várj minket – üzenték a hackerek a videóban.
Musk közvetlenül nem válaszolt a fenyegetésre, azonban 20 perccel a videó megjelenése után ezt írta a Twitterre: Ne öljétek meg azt, amit gyűlöltök, mentsétek meg azt, amit szerettek.