2024. április 16., kedd

Lomtalanítási akció Kisbajmokon és Zorkán

A szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat március végén kezdte meg tavaszi lomtalanítási akcióját, amelynek keretén belül meghatározott menetrend szerint nagy tárolókapacitású konténereket helyeznek ki a városhoz tartozó helyi közösségek, valamint a kültelepülések meghatározott pontjain. A tárolókba az adott időszakban bárki elviheti a nagy méretű hulladékát. A konténereket naponta kétszer ürítik.
A lomtalanítási akció a héten ér véget.
Ma a kisbajmoki helyi közösség területén helyezik el a konténereket. A nagy méretű tárolók a Sziváci út és a Milašin fivérek utca, az Ivan Sarić és a Durmitor, az Alba Francišković és a Batina, a Kiszács és a Radoj Vujošević, a Baranya és a Foča utca sarkánál, a Zombori út és a Batina utca, valamint a Tavankúti és a Zombori út találkozásánál állnak majd.
Szerdán és csütörtökön a Zorka helyi közösségben helyezik el a lomtalanításra szolgáló szemétgyűjtőket. A konténereket a Zorka és az Erdőd, a Batajnica és a Balzac utca kereszteződésében, illetve a Petar Popović Aga és az Aleks Kokić, továbbá a Proletár brigádok és a Zombori, valamint a Proletár brigádok és a Zorka utca sarkán, illetve a Proletár brigádok és a dr. Bodrogvári Ferenc, valamint a Jókai Mór és a Josip Kolumbo utca kereszteződésében helyezik el.