2024. március 28., csütörtök
VEDD EL A SZÁMLÁT ÉS NYERJ!

Férfiaknak kedvezett a szerencse

Megejtették a szürkegazdaságot visszaszorítani hivatott Vedd el a számlát és nyerj! számlás nyereményjáték negyedik fordulóját. 

Ezúttal is öt Fiat 500L típusú gépkocsit és egy két és fél szobás lakást sorsoltak ki.

A főnyeremény ezúttal Zimonyba került.

A ma esti forduló lebonyolításában Vanja Nenadić zombori színművésznő segédkezett, 3.457.597 boríték közül húzta ki a szerencsés nyerteseket.

Autót nyert: Milka Višnič (Novi Banovci), Marko Vukićević (Belgrád), Bratislav Milosavljević (Belgrád), Vuk Krulj (Belgrád) és Milan Savić (Uljma).

A főnyereményt, a belgrádi Zimonyi kapu városrészben levő két és fél szobás lakást Goran Glišović zimonyi polgár nyerte. Az adásban láthattuk a topolyai Palusek Vera topolyai lakost és férjét is, akikre a múlt héten mosolygott rá a szerencse.

A borítékokat folyamatosan küldhetik a játszani vágyók, az összes beküldött és ki nem húzott boríték játékban marad a következő fordulókban is.

A játékszabályok nem változtak, továbbra is részt vehet bárki, aki legalább tíz darab számlát tartalmazó borítékot küld be.

Legkevesebb 100 dinár értékű pénztárgépszámlákat, vagy bankkártyás fizetést igazoló nyugtákat küldhetnek a polgárok, ezek nem lehetnek április 1-től régebbiek. A feladó neve mellett szükség van az igazolványban szereplő címre és a telefonszámra is, címzettként pedig az „Uzmi račun i pobedi 2021” szöveget kell feltüntetni.

A borítékokat folyamatosan küldhetik a játszani vágyók, az összes beküldött és ki nem húzott boríték játékban marad a következő fordulókban is. Az első körben még két húzás lesz, majd őszre folytatódik a népszerű játék.