2024. április 24., szerda

Felkészülés tiszta szívvel

Igor Šikora ezüstérmes testépítőt fogadta Nataša Aleksić

Nataša Aleksić, a szabadkai városi tanács sporttal és ifjúsági ügyekkel megbízott tagja ma fogadta Dejan Vukovićot, a helyi sportszövetség titkárát és Igor Šikorát, a Spartak Bodybuilding Sportegyesületének tagját, aki szerbiai válogatottként ezüstérmet szerzett a spanyolországi Bodybuilding és Fitness Európa-bajnokságon.
A tanácsos gratulált Igor Šikorának az elért eredményéért, majd reményét fejezte ki, miszerint a medál majd népszerűsíti Szabadkán a testépítést, és arra ösztönzi a város fiatal generációját, hogy ők is próbát tegyenek az ilyen nagy megmérettetéseken.
Igor Šikora a találkozót követő sajtótájékoztatón a médiának nyilatkozva elmondta, 2019-ben saját klubot alapított a városban. Mint mondta, ez a sportág egyre népszerbűbb a fiatalok körében a kontinensen, és a versenyre rengetegen neveztek be.
– Erre a megmérettetésre, akárcsak a korábbiakra, keményen és fegyelmezetten edzettem, még a szezonon kívül is. Elégedett vagyok az eredménnyel, ugyanis a felkészülési időszakban teljes szívvel edzettem – osztotta meg gondolatait a sportoló, majd hozzátette, jövőre ismét részt vesz a versenyen, ahonnan, reményei szerint, ezúttal aranyéremmel térhet haza.