2024. április 25., csütörtök

Visszatér a zöld szerelem

A koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások után a nyáron ismét megtartják a Green Love fesztivált.
Európa egyik nagyobb, elektronikus zenei szemléjéről beszélünk, a járványtani rendelkezések betartásával a fesztivál szervezői június végén két nap alatt tervezik megrendezni. Az elektronikus zene kedvelőit az Újvidéki Vásár nyílt terére várják a szervezők június 25-én és 26-án. A szabad ég alatt megtartandó fesztivál első napján külföldi és hazai előadók fellépését tervezik, olyanokét, mint Jay Lumen, Miloš Vujović és a Linear Disruption.

Jay Lumen már többször fellépett a fesztiválon, és mostanra már házigazdájává vált. Szereplései során meglepetéssel szolgál majd a rajongóinak, mégpedig a Returning és a Mind című számaival, a keverőpultnál Miloš Vujović fog csatlakozni az előadáshoz. Az estét Tamara Maksimović és Anđela Tomašević fellépése fogja teljessé tenni, akiket Linear Disruption-ként ismer a közönség.

A Green Love fesztivál második napján Sebastien Leger francia DJ-csillag mutatkozik be, akinek számai – a Hit girl, a Hypnotized, vagy az Aqualight – gyorsan elnyerték a közönség tetszését. Mellette Bokee DJ is szórakoztatja majd a jelenlévőket, akinek a gazdag karrierje még a ’90-es években elkezdődött. A második estét Fakira DJ fellépése zárja.
Az elmúlt időszakban a Green Love fesztivált online tartották meg, több mint százezer nézője volt. A kétnapos eseményre szóló belépőjegyeket már most árulják 1990 dináros áron. Ha a külső tényezők befolyása miatt szükséges lesz az időpont megváltoztatása, akkor július 30-ára és 31-ére napolják az eseményt. A helyszín nem változik.