2024. április 20., szombat

Megölte saját édesanyját

A huszonöt éves D.M.-et azzal gyanúsítják, hogy megölte édesanyját a kevevári családi otthonukban – írja a B92 hírportál.

Olivera Milojević, a szendrői Felső Ügyészség helyettese elmondta, hogy az édesanyát holtan találták a családi házban, ahol a fiával, D.M.-mel élt együtt. Az esetet az egyik rokon jelentette be, a rendőrök pedig a helyszínen találták D.M.-et.

Az előzetes információk szerint a nő már több órája halott lehetett a rendőrségi bejelentéskor. A szendrői ügyészhelyettes elmondása szerint a nőnek látható fejsérülései voltak, a gyilkosság pontos módját pedig majd csak a boncolást követően tudják megállapítani.

D.M.-et 48 órás előzetes letartóztatásba helyezték, ezt követően pedig bűnvádi feljelentés mellett az illetékes ügyészség elé kerül.

A Novosti hírportál értesülései szerint a gyanúsított az ügyvéd jelenlétében hallgatással védekezett. Valószínűleg súlyos gyilkosság elkövetésével fogják vádolni. Az eddigi információk szerint korábban a rendőrséghez nem érkezett családon belüli erőszakra vonatkozó bejelentés a gyanúsított esetében.