2024. március 28., csütörtök

A kitartás meghozza gyümölcsét

A topolyai Palusek Vera nyerte a Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű játék fődíját

– Kint dolgoztam a kertben, mikor a férjem szólt, hogy „Vera, nyertél egy lakást!" Nem akartam hinni a fülemnek, de akkor már a telefon is csörgött... – idézte fel örömtől ragyogó hangon a Vedd el a számlát, és nyerj! számlás nyereményjáték harmadik húzását követő első perceket Palusek Vera, aki megnyerte a főnyereményt, a belgrádi Zimonyi kapu városrészben lévő kétszobás lakást.

Amint arról előzőleg hírt adtunk, a szombati húzás alkalmával is öt Fiat 500L típusú gépkocsit és egy kétszobás lakást sorsoltak ki. Ez utóbbi pedig Topolyára került.

– Folyamatosan csörög a telefon, a szomszédok is átjöttek gratulálni, a gyerekeim nem akarják elhinni, én pedig még mindig nem tudtam megemészteni, hogy valóban lakástulajdonosok lettünk – mesélte a nyugdíjas éveit férjével kettesben töltő Vera, és szerencsére egyáltalán nem vette zokon, hogy mi is beálltunk a telefonon csengetők sorába.

Mint elmondta, gyermekei már kirepültek a házból, távol élnek, viszont egyik rokon éppen Belgrádban tölti egyetemi éveit, így most jól jött a nyeremény.

Vera bevallotta, egyáltalán nem számított arra, hogy az ő nevével ellátott borítékot kihúzhatják. Soha semmilyen más szerencsejátékban nem vett részt, de amióta legelőször meghirdették, azóta folyamatosan küldi a számlákat a kormány által támogatott nyereményjátékba. A kitartás pedig most meghozta gyümölcsét. Természetesen ezentúl is rendszeresen részt vesz a játékban.

Valószínű, hogy az újabb fordulókba beküldött borítékokban az ünneplésből származó számlák is ott lapulnak majd, hisz a szerencsés nyertes ebből a jeles alkalomból mindenképpen szeretné megvendégelni szeretteit és barátait.