2024. április 16., kedd

Dr. Bimbó Mihályt köszöntötte a polgármester

Dr. Bimbó Mihály nyugalmazott állatorvos, volt magyarkanizsai polgármester szerdán vette át a Magyarország Szabadkai Főkonzulátusa által szervezett ünnepségen a Magyar Arany Érdemkereszt állami kitüntetést. Ez alkalomból tegnap délelőtt polgármesteri fogadáson köszöntötte őt Fejsztámer Róbert a magyarkanizsai városháza elnöki kabinetjében.

Dr. Bimbó kifejezte afeletti örömét, hogy ilyen hatalmas kitüntetésben részesült, amely számára nagyon nagy megtiszteltetés. Elmondta, köszönettel tartozunk az anyaországnak mi, itt élő magyarok, hogy figyelemmel kíséri működésünket, és értékeli, ha az ember megpróbálja azt a tőle telhetően legjobban teljesíteni. Ő mindig igyekezett a munkáját becsületesen, tisztességesen végezni, nem tett különbséget a hozzá fordulók között, mindenki panaszát és véleményét meghallgatta, és ez alapján járt el.

A polgármester a magyarkanizsai városháza elnöki kabinetjében fogadta a kitüntetettet

A polgármester a magyarkanizsai városháza elnöki kabinetjében fogadta a kitüntetettet

Fejsztámer úgy fogalmazott: az, hogy mi tudjuk, hogy a saját közösségünkben mennyi mindent tesz az adott személy, és hogyan járul hozzá annak fejlődéséhez, az természetes, viszont amikor ezt el is ismerik egy országos szintű kitüntetéssel, akkor joggal lehetünk igazán büszkék rá. Esetünkben dr. Bimbó Mihályra, aki közösségi és politikai tevékenységével nagymértékben hozzájárult e közösség fejlődéséhez, fejlesztéséhez és megtartásához. Ezek az elismerések azt jelentik, hogy mindazt a munkát, amit hosszú éveken, évtizedeken keresztül valaki a közösségéért tesz, azt valaki figyeli, értékeli, majd valamilyen formában meg is hálálja.