2024. március 28., csütörtök

Mostantól mindössze néhány kattintás

A papírcsörgés és a képernyősimítás kedvelőit is várja a Magyar Szó új webshopja!

A Magyar Szónál az a meggyőződés vezérel bennünket: az olvasói élményt nem kizárólag maga az olvasás, hírkövetés adja, hanem mindaz, ami hozzájárul egy adott hírnek, cikknek, bármilyen tartalomnak az eléréséhez. Azzal is tisztában vagyunk, s a világ legtermészetesebb dolgának tartjuk, hogy a vajdasági magyar és külföldi olvasó is élni akar ugyanazokkal a modern lehetőségekkel, eszközökkel, amelyek a világon másutt elérhetőek, megkönnyítik a munkát, hozzáférhetőbbé teszik az igényelt terméket, ebben az esetben magát a lapot és annak kiadványait. Nagy örömünkre szolgál hát bejelenteni azt, hogy letisztult, egyszerűen működő, nehézségeket és nemkívánatos komplikációkat kerülő, érthető, olvasóbarát felülettel útjára indult a Magyar Szó webshopja! A https://shop.magyarszo.rs weboldalon mostantól, a legkorszerűbb felhasználói elvárásokkal összhangban, bárki bármikor bárhonnan hozzáférhet kedvenc lapjához és annak kiadványaihoz. Egy helyen, jól áttekinthető módon elérheti és előfizethet a Magyar Szó napilapra, ha pedig nem ragaszkodik az olvasás hagyományos, „papírcsörgésen” alapuló olvasáshoz, megtalálhatja a webshopban a Magyar Szó Online Lapozóját, vagyis a papír alapú napilap digitális „ikerpárját”, melyet bármelyik számítógépről, táblagépről, mobileszközről lapozgathat a reggeli kávé vagy esti kikapcsolódás mellett, mintha csak a napilapot tartaná a kezében. Hogy a vásárlás folyamata zökkenőmentes legyen, lehetővé tettük az egyszerű, kártyás fizetés lehetőségét, azaz nincs más teendő, mint kosárba helyezni a kért kiadványt, regisztrálni, s bankkártyával fizetni a világ bármely pontjáról, ahogyan ahhoz olvasóink más webáruházakban már bizonyára hozzászoktak.

A fejlesztés, az új funkciók bevezetése ezzel azonban még nem áll le! Számos alkalommal kerestek már bennünket fel követőink korábban azzal, szeretnének digitális úton hozzáférni az aktuális Magyar Szóhoz, vagy korábbi napilapokhoz, mert olyasmit tartalmazott az újság, ami számukra fontos, szinte történelminek bizonyuló eseményt jelentett. Például: családtagról készült benne írás, kordokumentumot jelentett egy dolgozat megírásához, vagy egyéb hasonló okokból volt szükségük bizonyos korábbi írásokra. Nos, azoknak az olvasóknak is jó hírünk van, akik a múltban keresgélnek, hiszen a Lapozó archívumának bármelyik periódusára is elő tudnak hamarosan fizetni, a felhasználó szabja majd meg, melyik időszakra kíváncsi. Reméljük, sokan örülnek majd ennek a lehetőségnek is, s ígérjük, már nem kell sokat várni rá. A Lapozó úgy fog működni, mint a hagyományos lap: aki egyszer bizonyos periódusra előfizetett, az mindig hozzáférhet az érintett kiadásokhoz, mintha csak a nyomtatott újságot őrizte volna meg valamelyik fiók mélyén.

A webshopot úgy készítettük el, hogy a felhasználó személyi adatainak a biztonságáról maximálisan gondoskodtunk, az olvasói élménynek, szerintünk ugyanis, a bizalom és biztonságérzet is egy rendkívül jelentős eleme. A shopban mindenki megtalálhatja az ezzel kapcsolatos információkat, a fizetési és szállítási feltételeket, az adatvédelmi tájékoztatót. A célunk közös: egy olyan webhely megteremtése, mely elérhetőbbé teszi olvasóink számára a tartalmakat úgy, hogy közben kedvező árakra, egyszerűségre, korszerű megjelenésre és megbízhatóságra törekszik. Reméljük, egyetértenek abban, hogy nagy lépést tettünk meg ebbe az irányba, s már azért is köszönet illeti meg az olvasókat, hogy ezt a mérföldkövet elérhettük. Látogassanak el a shop.magyarszo.rs-re, s győződjenek meg róla, milyen játszi könnyedséggel hozzá tudnak jutni ezentúl lapunkhoz, annak online változatához, vagy a Magyar Szó valamelyik könyvkiadványához!