2024. április 24., szerda

Szép Vajdaság! – A Magyar Szó fotópályázatának 6. fordulója

Keressük a legszebb tablóképet!

Végzősként készült tablóképünk örök emlékként marad meg, hiszen későbbi életünk során azt büszkén mutogatva boldogan tekintünk vissza a felhőtlen iskolaévekre, valamint az ott szerzett feledhetetlen élményekre.

Az önfeledt pillanatok és ezen meghatározó életszakasz lezárása apropójaként hirdetjük meg Szép Vajdaság fotópályázatunk hatodik körét, amelynek témája nem más, mint A legszebb tablókép.

A pályázatra 2021. május 21-e és 31-e között küldhetik be a fotókat, a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre.

A beküldött tablókép mellett fel kell tüntetni a végzős középiskolás nevét, lakhelyét, valamint az iskola nevét is, a szak megjelölésével.

Ezen pályázatunk hagyományosnak is tekinthető, hiszen a Magyar Szó 2017-ben hirdette meg azt először.

A hatodik forduló egy kicsit más lesz, mint fotópályázatunk eddigi körei, hiszen most három nyertest fogunk kisorsolni az alábbi három módon:

1. Szakmai zsűrink, Dávid Csilla és Ótos András fotós, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes, egy nyertes tablóképet választ a beérkezett fotók közül.

2. Nyomtatott lapunkban június 1-je és 5-e között közölt szelvényeinkkel Önök is szavazhatnak a legszebb tablóképre. Értelemszerűen a nyertes fotó az lesz, amely ballagó diák nevére a legtöbb szelvény érkezik.
A szelvényeket tartalmazó borítékot az alábbi címre várjuk:

D.o.o. Magyar Szó Kft.
Vojvode Mišića 1.
21000 Novi Sad

A borítékon mindenképp tüntessék fel a következő megjelölést: Szép Vajdaság fotópályázat – A legszebb tablókép!

3. Harmadik módja nyertesünk megválasztásának pedig nem más, mint a Magyar Szó Facebook-oldalán való szavazás egy erre a célra létrehozott albumon belül. Voksolni csak a tetszik, imádom és ölelés gombokkal tudnak, a többi reakciót a fotókra nem tudjuk érvényesként számítani.

Az eredményhirdetésre 2021. június 11-én, pénteken 15 órakor kerül sor a Magyar Szó honlapján, valamint Facebook-oldalán.

A pályázat különlegessége továbbra is az, hogy a nyereményeket vajdasági magyar termelők és vállalkozók biztosítják. Ezúttal a nagybecskereki Berkesel ajándékozza meg nyerteseinket egy-egy táskával.

Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!