2024. április 26., péntek

Lomtalanítás Kisradanovácon, a Kertvárosban és Makkhetesen

A márciusban megkezdett hagyományos tavaszi szemétszállítási akciójának keretében a szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat az önkormányzat minden helyi közösségébe kiteszi azokat a konténereket, amelyekbe a lakosok nagyobb méretű hulladékot helyezhetnek.

Kedden a kisradanováci helyi közösség területén helyezik ki a konténereket. A lakosok a Nagy Imre utca elejére, a Lifka Sándor utcában található önkiszolgálóhoz, a Bartók Béla és a Középső utcák sarkára, a Turzó Lajos és a Nyitott utcák sarkára, a Bokelj és a Vuk Mandušić utcák sarkára kihelyezett konténerekbe dobhatják a szemetet.

Szerdán és csütörtökön a Kertváros helyi közösségben a Šumica óvodához, a Tesla és a Heroj Pinki utcák sarkára, a Josip Kraš utcában, a Boško Buha és a Sava Kovačević utcák sarkára kitett tárolókhoz vihetik el a darabos hulladékukat.

Pénteken a Makkhetes helyi közösség területén szervezik meg a lomtalanítást. A konténereket a helyi közösség épületéhez, az Isidora Sekulić utca elejére és a Celje utca végére helyezik ki 

Az akció jövő héten a Vasutas, az Újfalu és a Gat helyi közösségek területén folytatódik.