2024. március 28., csütörtök

Másfél év után ismét lesz vásár Magyarkanizsán!

Május 23-án, vasárnap Magyarkanizsán ismét megszervezik a jószág-, kézműves- és kirakodóvásárt és sor kerül az előző években már közkedveltté vált kísérőrendezvényekre is.

Árusok és vásárlók, vagy a rendezvényre egyszerűen csak kilátogatók egyaránt nagyon várják, hogy újra részesei lehessenek a vásári forgatagnak. Nagyon sok kézműves, kereskedő jelezte már, hogy elhozza a vásárra a portékáját. Lesznek cukrászok, vattacukor árusok, gölöncsérek, papucsosok, szitások, fafaragók, kosárfonók, kötélfonók, lószerszámkészítők, ugyanakkor vásárolhatunk új és használt könyveket, ruházatot, kerékpárokat, díszmadarakat és -halakat is.

A vásár egyik elmaradhatatlan kísérőrendezvénye az ingyenes vérnyomás- és vércukorszint mérés, amit ezúttal is 8 és 10 óra között tartanak.

9.30 és 11.30 között a cserkészek közreműködésével gyermekjátékokra várják a legkisebbeket, akik az ügyességi feladatokon apró ajándékokat nyerhetnek. A kicsik örömére szolgál majd az állatsimogató is.

A Gastro Balkan és a Texas Plus jóvoltából birkapörköltet, csülköt és nyársonsülteket lehet majd vásárolni, amit a helyszínen fogyaszthatnak, vagy haza is vihetnek.

A vásártéren lehetőség lesz a kézfertőtlenítésre, s mindenkit arra kérnek, hogy vigyázzon saját és mások egészségére!

A vásár szervezői, Magyarkanizsa Helyi Közösség és a Komunalac Kommunális Szolgáltató Közvállalat a rendezvény részletes programját plakátokon teszi majd közzé. Szeretettel várnak minden árust, vásárlót és nézelődőt.