2024. április 24., szerda

Életét vesztette egy szülinapi bulin kitört verekedésben

A niši Egyetemi Klinikai Központban életét vesztette egy huszonhat éves fiatalember, azoknak a sérüléseknek a következményeként, amelyeket egy Aleksinacban tartott ünneplésen kitört verekedés közben kapott – írja a Szerbiai RTV.

A Klinikai Központ által megerősített hírek szerint a fiatalt nem látható sérülésekkel vették fel kezelésre, de a vizsgálatok során kiderült, hogy agyvérzése és sérülései is vannak a gerincvelőn. Az orvosok erőfeszítései ellenére nem sokkal a kórházba való felvételét követően elhunyt.

A fiatalember a sérüléseit egy aleksinaci étteremben megtartott 18. szülinapi zsúron szenvedte el, derült ki a rendőrség tájékoztatásból, mely szerint a bejelentést este 20 órakor kapták. Jelenleg is folyamatban van az eset körülményeinek kivizsgálása.

Az ügyészség tájékoztatása szerint idáig még senkit sem tartóztattak le, de többeket kihallgattak és még néhány személyre is ez vár. Elrendelték a boncolást, mely után meg tudják állapítani, hogy erőszakos halálról van-e szó.

A helyi lakosok és az elhunyt fiatal ismerősei szerint is egy jó magaviseletű és becsületes fiúról van szó, akinek sosem voltak problémái. Sporttal is foglalkozott, aktív kispályás labdarúgó volt.