2024. április 20., szombat
OLVASSA LAPUNK NYOMTATOTT KIADÁSÁT!

Sportvilág – régi-új mellékletünk újra az olvasó kezében!

Sportújságunk melléklet formájában 2020. március 16-án jelent meg legutóbb, s akkor beütött a baj.

Az egész világgal egyetemben a sport is megtorpant, sorra elmaradtak a sportesemények is, a Magyar Szó olvasóinak egyik kedvenc mellékletét nem volt mivel megtölteni. 

Mivel a védőoltás miatt már látszik a fény az alagút végén, ismét tervezhetünk – újságot is.

Vegye kézbe a Sportvilágot a Magyar Szó hétfőn megjelenő lapszámával együtt!

OLVASSA LAPUNK NYOMTATOTT KIADÁSÁT!

Vajdasági birkózóink évtizedek óta elkényeztetnek bennünket a jó eredményekkel, s ez nem változott meg az utóbbi időszakban sem. Davor Štefanek 2014-ben világbajnok, 2016-ban olimpiai bajnok lett, 2017-ben Nemes Viktor világbajnoki címet szerzett, Frísz Krisztián pedig a kontinensaranyat kaparintotta meg. Közben is voltak szép sikerek, de hogy csak az aranyaknál maradjunk, a közelmúltban Varsóban befejeződött Eb-n is kétszer játszották el a szerb himnuszt, s az egyik alkalommal Nemes Máté tiszteletére, aki élete eddigi legnagyobb sikerét könyvelhette el, azzal, hogy 2019-ben világbajnoki bronzot és ötkarikás kvótát harcolt ki. Mi sem természetesebb, hogy az újraindult Sportvilágban ő az első hősünk, hiszen hamarosan újra edzőtáborba indul, július közepén meg már Japánba repül. 

Nemes Máté az Eb-n szerzett élményeiről, az előtte álló feladatokról, az oimpiára való felkészülésről is beszélgetett Laták István kollégánkkal.