2024. március 28., csütörtök

Vedd el a számlát és nyerj! – Vajdaságiak a nyertesek között

Öt Fiat 500L gépkocsi, valamint egy belgrádi lakás talált gazdára a Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű nyereményjáték első húzásán, amelyet szombaton 18 órakor a Szerbiai RTV közvetített.

A tavalyi évben is sikeresnek bizonyult a szürkegazdaság visszaszorítását szorgalmazó nyereményjáték, azonban úgy tűnik az újabb lehetőséggel még több polgár élt.

Egészen pontosan 1.277.607 levélboríték közül húzta ki a szerencsés nyerteseket Isidora Građanin színművésznő.

Talán az is sokakat játékra buzdított, hogy a kormány által szervezett és a NALED által támogatott nyereményjáték ebben az évben sokkal nagyobb. A két játékkörben, a tavaszi és őszi húzások alkalmával tizenhat lakást és hatvan darab Fiat 500L márkájú gépkocsit nyerhetnek a szerencsések.  

Az idei játék első húzásakor autót nyert: Vladimir Ognjanović (Újvidék), Milorad Pekez (Újvidék), Miroslav Ljubenović (Belgrád), Olivera Rakić (Szabács) és Snežana Ilijevski (Belgrád).

A főnyereményt, egy lakást Belgrád Zimonyi kapu városrészében, Irena Stanojević bačinaci lakos nyerte meg.

A játékszabályok egyébként nem változtak, továbbra is részt vehet bárki, aki legalább tíz darab számlát tartalmazó borítékot küld be.

Legkevesebb 100 dinár értékű pénztárgépszámlákat, vagy bankkártyás fizetést igazoló nyugtákat küldhetnek a polgárok, ezek nem lehetnek április 1-től régebbiek. A feladó neve mellett szükség van az igazolványban szereplő címre és a telefonszámra is, címzettként pedig az „Uzmi račun i pobedi 2021” szöveget kell feltüntetni.

A borítékokat folyamatosan küldhetik a játszani vágyók, az összes beküldött és ki nem húzott boríték játékban marad a következő fordulókban is.