2024. április 19., péntek
VEDD EL A SZÁMLÁT, ÉS NYERJ!

Kié lesz az első belgrádi lakás?

Ma, szombaton este tartják a nyereményjáték idei első húzását

Egy fővárosi lakás és 5 Fiat 500L típusú gépkocsi szerencsés tulajdonosának a neve bújik meg abban a méretes medencében, amelyben a Vedd el a számlát, és nyerj! nyereményjátékra beküldött borítékok gyűltek össze. A szürkegazdaság elleni harcot népszerűsítő játék az idén is nagy népszerűségnek örvend: a Szerbiai RTV erre a célra kialakított stúdiójában már tegnap több mint egymillió levélboríték várta a 2021-es játék első fordulójának első húzását.

Annak sem kell elkeserednie, akinek a ma, szombaton este hatkor kezdődő műsorban nem olvassák fel a nevét: a beküldött borítékok ugyanis továbbra is játékban maradnak. Mint arról korábban is beszámoltunk, az idén ismét kétfordulós a NALED (Helyi Nemzeti Gazdaságfejlesztési Szövetség) programjainak keretében megszervezett nyereményjáték. A tavaszi fordulóra beküldött borítékok ősszel is játékban maradnak, és a lakosok a két kör között is küldhetik a begyűjtött számlákat. Összesen 12 húzást szerveznek, amelyeken 16 belgrádi lakás és 60 Fiat 500L típusú személygépkocsi kerül kisorsolásra.

A korábbi évekhez hasonlóan a lakosok a nyereményjátékban 10 darab számlát tartalmazó borítékok küldésével vehetnek részt. Az egyenként legkevesebb 100 dinár értékű pénztárgépszámlákat vagy a bankkártyás fizetést igazoló nyugtákat továbbra is külön kell borítékolni. A kovertákba az április elsejétől frisebb elismervények kerülhetnek: a feladó neve mellett szükség van az igazolványban szereplő címre és a telefonszámra is, címzettként pedig az „Uzmi račun i pobedi 2021” szöveget kell feltüntetni.