2024. április 25., csütörtök

Vedd el a számlát és nyerj! – Holnap kerül sor az első húzásra

A Vedd el a számlát és nyerj! elnevezésű nyereményjáték első húzására május 15-én, vagyis holnap 18 órakor kerül sor, amelyet a Szerbiai RTV közvetít – jelentette be a kormány, írja az N1 hírportál.

A közlemény szerint a nyeremény első napja során öt Fiat 500L gépkocsit húznak ki, valamint egy belgrádi lakást is a Zimonyi kapu városrészben.

A beküldött levélborítékok számából ítélve a polgárok az idén minden eddiginél elkötelezettebben vetették bele magukat a szürke gazdaság elleni küzdelembe. A stúdióban jelenleg több mint egymillió levélboríték található – áll a kormány közleményében.

A polgároknak még van idejük a mai nap folyamán, a posták munkaidejének végeztéig bedobni a levélborítékokat a postaládákba, amennyiben szeretnének beszállni a holnap 18 órakor kezdődő szerencsejátékba.

A nyereményjátékban, amelyet a kormány rendez és a NALED szervezete is támogat, minden polgár részt vehet, akik legalább tíz darab, számlát tartalmazó boríték küldésével vehetnek részt. Az egyenként legkevesebb 100 dinár értékű pénztárgépszámlákat vagy a bankkártyás fizetést igazoló nyugtákat továbbra is külön kell borítékolni, amelyek nem lehetnek április 1-től régebbiek. A feladó neve mellett szükség van az igazolványban szereplő címre és a telefonszámra is, címzettként pedig az „Uzmi račun i pobedi 2021” szöveget kell feltüntetni.

A közleményekben foglaltak szerint az idei nyereményjáték sokkal nagyobb, mint az előző évi, ugyanis két körben, a tavasziban és az ősziben, a résztvevő polgárok tizenhat belgrádi lakást és hatvan darab Fiat 500L márkájú gépkocsit nyerhetnek.