2024. április 16., kedd

Az Air Serbia kedvezményes utalványokat ajándékoz egészségügyi dolgozóknak

Az Egészségügyi Minisztérium és az Air Serbia „Itt az ideje egy kis szünetnek" szlogennel kampányt indított, amelynek keretében 10.000, a covid-rendszerben foglalkoztatott egészségügyi dolgozó számára biztosítanak kedvezményes utalványokat, írja az Air Serbia közleményében.

Az együttműködésről szóló megállapodást Zlatibor Lončar tárcavezető és az Air Serbia főigazgatója, Duncan Naismith írták alá.

A közlemény szerint az utalvánnyal 50 féláron tudnak jegyet vásárolni az érintettek. Az utalványok a menetrend szerinti közvetlen járatokra érvényesek, a New Yorkba tartó járat kivételével a szerb nemzeti légitársaság összes úti céljára. 2021. július 1. és december 31. közötti használhatók fel.

„Az egészségügyi dolgozók a járvány idején végzett elkötelezettségükkel és áldozatos munkájukkal megmutatták, hogy igazi hősök abban az időben, amelyben élünk" – mondta az egészségügyi miniszter 

Az utalványokkal való jegyvásárláskor az egészségügyi dolgozóknak igazolniuk kell magukat az adott egészségügyi intézmény által kiállított munkavégzési igazolással.