2024. április 20., szombat

Lomtalanítás három helyi közösségben

A márciusban megkezdett hagyományos tavaszi szemétszállítási akciójának keretében a szabadkai Köztisztasági és Parkosítási Kommunális Közvállalat az önkormányzat minden helyi közösségébe kiteszi azokat a konténereket, amelyekbe a lakosok nagyobb méretű hulladékot helyezhetnek.

Kedden a nagyradanováci helyi közösség területén helyezik ki a konténereket. A lakosok a Peščara utcában az önkiszolgálónál, a Gyümölcsös utcában, valamint a helyi közösség épületénél kihelyezett konténerekbe dobhatják a szemetet.

Szerdán és csütörtökön az Újváros helyi közösségben az I. felkelés utcában a boltnál, az Október 10. Általános Iskolához, a Bolman utca és a Rade Končar utca sarkához, a Lošinji utcába a Budućnost gyárhoz, a Boza Šarčević utca és a Szegedi út sarkára kitett tárolókhoz vihetik el a darabos hulladékukat.

Pénteken a Bajnát helyi közösség területén szervezik meg a lomtalanítást. A konténereket a Radić fivérek és a Dragiša Mišović utca sarkához, a Šoholov és a Kumičic utca sarkához, a Dalmát és az Ivan Ivanić utca sarkához, a Zentai út és az Učka utca sarkához, valamint a Ljuba Nenadović utcába helyezik ki.

Az akció jövő héten a kisradanováci, a kertvárosi és a makkhetesi helyi közösségek területén folytatódik.