2024. március 28., csütörtök
BAJNOKOK LIGÁJA

A Real győzni megy Londonba

Nehéz meccsre készül ma este (21 órakor) a Chelsea Londonban a Real Madrid elleni BL-elődöntő visszavágóján. A Thomas Tuchel vezette angolok egy hete 1:1-es döntetlent értek el a spanyol fővárosban, így valamelyest kedvezőbb helyzetből várják a párharc második felvonását. A Real Madridnál jó hír lehet, hogy a csapat kapitánya, Sergio Ramos visszatérhet a pályára, óriási pluszt adva ezzel a királyiaknak. Zidane legénysége a hétvégén a bajnokságban is nyerni tudott, továbbra is versenyben van a La Liga titulusáért. A PL-ben a Chelsea a Fulhamet győzte le, s tartja BL-szereplést érő negyedik helyét a tabellán.

KÜLFÖLDI LABDARÚGÁS

Kikapott a Sevilla

Hétfő este a hajrában kapott góllal kapott ki Lopetegui Sevillája a bilbaói Athletic vendéglátójaként. Az andalúziai csapat ezzel a vereséggel hat pont hátrányba került a listavezető madridi Atléticóhoz képest, a piros-fehérek a következő fordulóban ráadásul a Real Madriddal mérkőznek. A Bundesligában a karantén lejárta után ismét pályára lépett a Hertha: Dárdai együttese értékes egy pontot szerzett a Mainz otthonában, de a berliniek még így is kiesőhelyen állnak.

A Magyar Kupa döntőjében az Újpest a hosszabbításban győzte le a Fehérvárt.

Angol bajnokság, a 34. fordulóban: West Bromwich–Wolverhampton 1:1, Burnley–West Ham 1:2. Az élcsoport: Manchester City 80, Manchester United (-1) 67, Leicester 63 pont stb. Német bajnokság, a 29. fordulóban: Mainz–Hertha 1:1. Az élcsoport: Bayern 71, Leipzig 64, Wolfsburg 57 pont stb. Olasz bajnokság, a 34. fordulóban: Torino–Parma 1:0, Sevilla–Athletic 0:1. Az élcsoport: Atlético 76, Real Madrid és Barcelona 74 pont stb. Magyar Kupa, döntő: Fehérvár–Újpest 0:0 (hosszabbítás után 0:1).