2024. április 25., csütörtök
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Rémálmok gyötörnek

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.
– Kedves tanácsadó, segítsen, nem tudok aludni, nem tudok pihenni, rémálmok gyötörnek. Mit tegyek?
– Üdvözlöm, kedves hölgyem, az alvásproblémának több oka lehet, legelőször ezt kell kideríteni, hogy önnél melyik van jelen. Fontos tudni, hogy ugyanaz a rémálom gyötri-e, vagy mindig másmilyen? Van-e bennük hasonlóság? Mikor kezdődtek, vagyis milyen negatív esemény volt előtte az életében, mert valószínűleg az váltotta ki őket. Másik oka a káros sugárzás lehet. Ez a káros sugárzás leginkább a föld alatti vízérsugárzás, emellett léteznek térhálós szerkezetű földsugárzások (LEY, Szent György-, Hartmann-sávok, Curry-háló, fekete vonalak...). Egyes elméletek szerint a Föld mágneses teréből nyerik az energiájukat. Tulajdonképpen a Földet védik, ennek ellenére, ha pont rajtuk, vagy ami még rosszabb, a metszésükön alszunk, az igen káros lehet az emberi szervezetre. Léteznek energiaörvények, energiaspirálok, vortexek, amelyek alapvetően a különböző földsugárzástípusok egymásra hatásának következtében alakulnak ki. Az energiakoncentráció a vortexek középpontja felé haladva erősödik, a középpontjában elhelyezkedő szervek igen nagy veszélynek vannak kitéve. Meg kell említeni a radioaktív sugárzásokat is. Az elektromos berendezések kisugárzása is káros, akár a tévé, telefon, számítógép, főleg pedig a transzformátorok közelsége. Emellett vannak olyan káros sugárzások is, melyek úgy jöttek létre, hogy valamilyen agresszió vagy szenvedés történt azon a helyen. Lehet az egy tragédia, de az is rossz, ha valaki sokat szenvedett, betegeskedett azon a helyen. Itt nem elég fizikailag eltávolítani azt az ágyat, kitakarítani, hanem szellemi úton is tisztításra van szükség. Mindezeknek a lényege az, hogy károsítják az egészséget, ha az ember sokáig ilyen helyen alszik. Rossz alvást, rossz álmokat, fáradtságot okoz, majd évek múlva komoly egészségi probléma is jelentkezik. Az a legjobb, ha az ember nem alszik ilyen helyeken. Ám ha nem tud változtatni, akkor vannak olyan eszközök, melyekkel csökkenthetjük ezeket a kisugárzásokat. Ezek különféle kristályok, energetikai képek, alufólia stb. Régóta tart a rossz alvás önnél és régóta alszik ezen a helyen?
– Igen, már néhány éve tart. Körülbelül akkor költöztem ebbe az albérletbe gyermekemmel.
– Örömmel jött ide? Milyen lelki állapotban volt a beköltözés idején? Netán valamilyen negatív esemény történt előtte?
– Jaj, ne is kérdezze! Akkor váltam el, azóta is anyagi gondjaim vannak, a volt férjem nem ad gyerektartást, most külföldön van. Ám megfenyegetett, hogy egyszer még visszakapom, hogy el mertem választani a fiától. Ismerem a tulajdonságát, higgye el, van mitől féljek.
– No látja, ez is egy ok, amiért nem tud pihenni, amiért rémálmai vannak. Aki állandó stresszben, félelemben, aggodalomban él, az ritkán tud jót aludni. Amikor az ember lelke megnyugszik, amikor egyensúlyban van a test-lélek és a szellem, akkor a jó alvás is biztosítva van. Nem élhet ön ilyen lelkiállapotban! Léteznek megoldások erre is. Vannak szertartások és amulettek, főleg a rúnajelekre gondolok, melyek megszabadítanak, távol tartják az ellenséget, elűzik a veszélyt. Ezekre feltétlenül szüksége lesz. Tud-e valamit az előző bérlőről? Kié a bútor?
– Annyit tudok, hogy senkivel sem volt jóban a szomszédok közül. A bútor a lakás tulajdonosáé, ezt használták az előző lakók is.
– Tehát egy nagy energetikai tisztítás kell. Sőt ez akkor is ajánlatos volna időnként, ha saját házában lakna, mivel mindenféle energiát beviszünk otthonunkba. A bútorokat pedig szépen át fogja mosni olyan vízzel, melybe tett egy kis ecetet vagy sót, vagy szenteltvizet, vagy szódabikarbónát, de a legjobb lenne, ha mindezeket tartalmazná. Kívül-belül törölje át ezzel az oldattal, s a bejárati ajtót is.
– Igen, ezt is megteszem.
– Hord-e ékszert? Esetleg ezüstöt?
– Igen, ezüstöt hordok.
– Az ezüst növeli a Hold hatását. Amikor újhold, de főleg amikor telihold van, akkor a Hold hatása nagyon erős, ilyenkor az átlagember is rosszabbul alszik. Ám ha ön ilyenkor ezüstöt visel, az még jobban megnöveli a Hold hatását. Sőt ha a horoszkópban rossz a Hold fényszöge, az már bizonyos alvásproblémákra utal. Tehát teliholdkor és újholdkor ne viselje az ezüstöt. Akkor összegezzük: minden szinten rendet kell teremteni. Sokszor keverednek is ezek a szintek. Fizikai szinten feleljen meg az ágy, a párna is nagyon fontos, feleljen meg egyéni szükségletünknek, a matrac is legyen megfelelő. Használjon kristályt, igya a kristályos vizet is, tegye ágya alá a képet, amit küldök, az amulettet pedig nézegesse, melyekre a számsorokat írtam, e számsorokat is olvassa el többször, s az amulettet tegye az ágya közelébe. Sőt a színes yantra képet, melyeken a rúnák vannak, tegye a párnájába vagy a párnája alá. Tisztítsa meg telihold után a teret a negatív energiáktól. Meditáljon, úgy, hogy visszafelé számol, lassan, s azután vagy egy imát mond, vagy elgondolja az ibolyaláng meditáció fő részeit, amit elküldök. S lesz még egy feladata, az álmokkal kell egy kicsit foglalkozni. Elmagyarázom majd, hogyan jut álmában eszébe, hogy megszüntesse a félelmet, hogy szembeszálljon a veszéllyel.
– No ez nagyon jó lesz. Melyik dolog a legfontosabb?
– A legerősebben az hat, ha mindegyiket bevetjük. Az egyik hatása megnöveli a másikat. Semmi esetre sem kell elkezdeni idegeskedni, hogy még mindig nem alszik, nemsokára reggel van, nem lesz kipihenve stb. Sem a problémára nem kell gondolni, mert ha álmosan, alacsony rezgésszinten gondolunk valamire, akkor teremtünk. Tehát alfa szinten, amit a visszafelé számolás után elérünk, csakis arra gondoljunk, boldogan, hittel, beleéléssel, amit el szeretnénk érni. A végső célra, s ne arra, hogy hogyan érjük azt el, s nem arra, hogy most még nem tartunk ott. Tettessük magunkat, hogy most történik az a jó, amire gondolunk. Már maga ez az alfa szint pozitívan hat, testre és lélekre, felér az alvással. Tehát ezeket tartsa be, én pedig küldöm a szükséges dolgokat. Minden jót, jó pihenést!