2024. március 29., péntek
EGY EZOTÉRIAI TANÁCSADÓ NAPLÓJÁBÓL

Tarot-üzenet és -feladat születésnaptól születésnapig

A rovatban részleteket találhatnak azokból a beszélgetésekből, amelyeket az eltelt 20 év folyamán jegyeztem fel. Minden történet valódi, csak a neveket változtattam meg, a klienseim iránti diszkréció miatt. Bizonyára mindenki talál majd valami hasznosat a maga számára.
– Most lesz a születésnapom, s tudom, hogy ilyenkor újra kezdődnek a dolgok, ez egy új időszak. Korábban már készített számomra szoláris horoszkópot, amely születésnaptól születésnapig tartott, most viszont a tarot érdekel, tehát hogyan számítjuk ki, hogy mi a tarotból a sorskártyám, s mi az, ami erre az egy évre fog vonatkozni.
– A legfontosabb a sorskártya, amit a születési dátumunk határoz meg. Mikor született ön, vagy az, aki számára szeretné az analízist?
– 1985. október 21-én született a gyermekem, én pedig 1959. április 24-én.
– Tehát adjuk össze egyesével a számokat: 1+9+8+5+1+0+2+1, ez egyenlő 27. A tarotban 22 nagy arkánum van. Tehát ha 22-nél kevesebb jött volna ki, akkor az a sorszámú tarotkártya lett volna a sorskártya, ám így, hogy több, akkor e számot egyszerűsítjük, tehát összeadjuk a kettőt és a hetest, így a 9-es a sorskártya. A 9-es tarotkártya a Remete, ez gyermeke egész életére vonatkozik. Majd visszatérünk erre. Most viszont számítsuk ki, hogy mi lesz az aktuális év kártyája neki, a fejlődés kártyája. Ez abban különbözik az előbbinél, hogy itt a születési év helyett az aktuális évet adjuk hozzá a születési hónaphoz és naphoz. Tehát már néhány hónapja benne van a gyermeke, számoljunk: 2020. október 21. az 2+0+2+0+1+0+2+1 egyenlő 8. A 8-as tarotkártya az Erő lapja, ez most a feladat és ami várható, ám ez nem jelenti azt, hogy a Remete nyoma teljesen eltűnik.
– Értem, számoljuk most az enyémet.
– Tehát az öné: 1+9+5+9+0+4+2+4 egyenlő 34, tehát nagyobb, mint 22, ezért egyszerűsítünk, a 7-es a sorskártya, a hetedik nagy arkánum lapja a Diadalszekér. Ez mutatja a sorsfeladatot. Ám nézzük, mi lesz a mostani, az elkövetkező egy évi feladata, merre kell most fejlődni. Tehát 2021 van, tehát 2+0+2+1+0+4+2+4 egyenlő 15. A 15-ös nagy arkánum az Ördög lapja.
– Istenem, ez valami borzasztó? Megszáll az ördög?
– Ne idegeskedjen! Kap majd egy teljes felvilágosítást, melyben szó lesz a sorsfeladatáról, a Diadalszekérről, kirakom a 12 lapból álló egyéves előrelátást a tarot összes, tehát 78 kártyájából, melynek közepén pedig az év kártyája, az Ördög lesz. Ott majd tisztább képet kap mindenről. S a gyermekére is elvégzem ezt az egyévi tarot kirakást. Most pedig elmondom, mit jelent az ön kirakásában az Ördög kártya, mert látom, hogy megrettent. Pedig vannak ennél még borzalmasabb tarot kártyanevek is, mint például a Halál vagy az Akasztott ember. No, de nyugodjon meg, nem olyan borzasztó, nem olyan kilátástalan minden, mint amilyennek látszik. Ugyanis egy évtizedig sorban mennek a tarot számai, ön most éli majd meg a 15-öset, élete folyamán pedig biztosan megélte már az Akasztott ember és a Halál egyévi időszakát is, amikor az év kártyái voltak önnek, számításom szerint kb. 12-13 évvel ezelőtt, s ahogyan látjuk, se fel nem akasztották, se nem halt meg. Tehát nyugodjon meg.
– Vagyis?
– A múlt év, tehát pontosan a múlt év áprilisától most április 24-éig a Mértékletesség, a Kiegyenlítés évét élte, a 14-es arkánum miatt. Itt az volt a feladata, hogy megtalálja az arany középutat, a belső békét. Nem volt szabad túlzásokba esnie, mert akkor veszített. Ezt ennek az időszaknak a végén már látja, már bánja. Kijavítaná, ha lenne rá alkalom. Ha lesz, ha nem, reméljük egy életre megtanulta, mert ebben az elkövetkező időszakban is nagy szükség lesz rá. Szükség volt kompromisszumokra, a bizonytalan világban a belső békét meg kellett teremteni. Ez az elkövetkező egy év, tehát jövő év áprilisáig az Ördög lap jegyében fog telni, azután pedig a 16-os arkánum jön majd sorba, a Torony, az áttörés időszaka, s csak majd azután jön egy nyugodt, boldog év, a 17-es arkánum jegyében, a Csillag éve. Tehát, mire számíthat a most kezdődő Ördög évében? Az Ördög korszaka az anyagi világgal kapcsolatos illúziónkról szól. Gazdagságot, elismerést, testi szerelmet, hatalmat, szórakozást hoz, fizikai síkon. Nocsak! Ez nem is olyan borzasztó, erre ugye nem is gondolt? Mégis, ezek csak pillanatnyi örömöt hoznak, s legyen óvatos, hogy az év leteltével ne legyenek elherdálva kincsei. Élvezze ki az Ördög kínálta anyagi lehetőségeket, csak ne térjen le a spirituális útról, ne essen az Ördög állította csapdákba! Számíthat bonyodalmakra az élet minden területén, kísértésbe kerül, de ha megtanulta az elmúlt év leckéjét, a mértékletességet, akkor nem fog visszaélni a hatalmával. Tehát, az elkövetkező időszakban nem szabad megtagadni és megvetni az anyagi dolgokat és a testi örömöket, de ne is veszítse el önmagát az anyagi élvezetek között. Szabadon mutassa meg a sötét oldalát is, de tudatosítsa magában, hogy milyen függőségekbe került mennyire bocsátkozott túlzásokba, mennyire rabja vágyainak. Ne játsszon a tűzzel! Uralja a vágyait, mert másképpen azok uralják önt! Tegye fel már most magának ezeket a kérdéseket, melyeket egész évben tartson szem előtt: miben, vagy hol veszíti el rendszerint a helyes mértéket? Miért tesz meg olyan lépéseket, melyeket nem szeretne? Elfogadja saját árnyoldalát, rossz oldalát is? Tudja-e, mikor engedjen a csábításnak, s mikor ne? Az élvezetek és kockázatok kerülése és megvetése ugyanolyan káros, mint azok eltúlzása. Melegedjen a tűznél, de ne égessen fel mindent.
– Köszönöm, megnyugodtam, várom a további analízist.