2024. március 29., péntek

Szabadkára került a vérnyomásmérő

Šefčić Takács Irén, szabadkai olvasónk nyerte a Magyar Szó könyvnaptára kapcsán szervezett nyereményjátékunk egyik vigaszdíját. A nyereményt, amely a moholi székhelyű Apolo gyógyszertár Omron vérnyomásmérő készüléke, a szerencsés nyertes tegnap a Tejpiacnál található Hirdetőosztályunkon vette át. Az átvétel után a vérnyomásmérő friss tulajdonosa lapunknak is nyilatkozott.

Régebben rendszeresen részt vettem a Magyar Szó nyereményjátékain, főleg a keresztfejvényfejtő játékokon, de már az idejét sem tudom, mikor küldtem be megfejtést legutóbb. Az aktuális éves könyvnaptárt mindig megvásárolom. Nagyon érdekes kiadványnak tartom, sok érdekfeszítő témát dolgoznak fel benne, ezért kiváló olvasmány. A 2021-es naptárt is megvettem, és miután hazavittem, megláttam, hogy van benne nyereményjáték. Rögtön megfejtettem a keresztrejtvényeket és be is küldtem a megoldásokat a Magyar Szó szerkesztőségébe. Nagyon örülök a nyereménynek. A vérnyomásmérőnek nagy hasznát vesszük majd a családunkban – mesélte a Šefčić Takács Irén.

Šefčić Takács Irén

Šefčić Takács Irén

Olvasónkat arról is megkérdeztük, hogy mit szeret leginkább napilapunkban, és mellékleteink, kiadványaink közül melyiket olvassa legszívesebben.

Korábban szinte mindennap megvásároltam a napilapot, most már ritkábban, főleg a hétvégi számot szoktam átolvasni. Emellett napi rendszerességgel kísérem a Magyar Szó honlapját és Facebook-oldalát is. A vajdasági és a helyi szintű hírekre vagyok leginkább kíváncsi, ezért is szeretem olvasni a napilapot, valamint ezért kísérem a Magyar Szó honlapját, mert itt pont ilyen jellegű írásokat találok. A Magyar Szó kiadványai közül szerintem a könyvnaptár a legszínvonalasabb. Érdekel a művészet. Nagy örömömre sok ilyen jellegű írás van ebben a kiadványban. Emellett mindig vannak írások vidékünk múltjával kapcsolatban is, amelyeket szintén nagy érdeklődéssel olvasok – válaszolta Šefčić Takács Irén.

Šefčić Takács Irén átveszi nyereményét

Šefčić Takács Irén átveszi nyereményét