2024. március 28., csütörtök

Alakul az Exit fellépőinek névsora

Idén ünnepli fennállásának 20. jubileumát az újvidéki Exit fesztivál, amelyet július 8-a és 11-e között tartanak meg. 

Az idei eseményen is jelen lesznek a világ és a régió nagy nevei, mint pl. David Guetta, DJ Snake, Tyga, Eric Prydz b2b Four Tet, Paul Kalkbrenner, Nina Kraviz, Boris Brejcha, Sheck Wes, Hot Since 82, Solomun, Paul van Dyk, Sabaton, Metronomy, Honey Dijon, Dax J, Kobosil, Denis Sulta, Topic, Laibach, és még sokan mások. A teljes fellépőlistát az Exit hivatalos oldalán (exitfest.org) tekinthetik meg.

A fesztivál résztvevői közül mindenki megtalálhatja a saját ízlésének való zenét, hiszen igen színes kínálattal készültek a szervezők.

Ahogyan a szervezők által kiadott közleményben áll, a belépéssel kapcsolatos információkat hamarosan közzéteszik az Exit hivatalos oldalán, amelyek összhangban lesznek a szerb kormány járványügyi szabályozásaival.

A fesztiválra egyelőre korlátozott számban érhetőek el a jegyek, amelyet jelen pillanatban 6990 dináros áron vásárolhatnak meg az érdeklődők. Hozzátették, hogy ez 40 százalékkal olcsóbb, mint a végleges ár. A belépőket a fesztivál hivatalos oldalán vásárolhatják meg, vagy a Gigs Tix jegyárusító hálózaton keresztül.

A tavaly megvásárolt belépők az idei fesztiválra is érvényesek lesznek.