2024. április 18., csütörtök

Drogfogás Redneken

A szávaszentdemeteri rendőrség hatékony munkáját követően a Harag fedőnevű akcióban 432,2 gramm kokaint foglaltak le és letartóztatták M. B.-t (32) és N. S.-t (45) illegális kábítószer birtoklás és kereskedés bűntette miatt – jelenti a Vajdasági RTV.

A rendőrök a lakások átkutatása során, valamint egy Rednek/Vrdnik közeli erődben egy búvóhelyen kokaint, valamint tizenhárom fecskendőt és harminc folyadékkal teli műanyagflakont találtak, amelyről azt gyanítják, hogy kábítószert tartalmaz.

Emellett készpénzt is találtak 131 ezer dinár és 4160 euró értékben, amely a gyanú szerint kábítószer eladásából származik, továbbá egy digitális súlymérőt, négy darab mobiltelefont és két darab veterán rendőrségi személyazonosítóra is bukkantak.

N. S. lakásának átkutatása során a rendőrség egy pisztolyt, négy darab golyóval és további ötvenkét darab különféle kaliberű lőszert is találtak, ezért illegális fegyverkereskedéssel, viseléssel és használattal is gyanúsítják őket.

A gyanúsítottakat 48 órás előzetes letartóztatásba helyezték, majd ezt követően bűnvádi feljelentést tesznek ellenük a szávaszentdemeteri felső ügyészségen.