2024. március 28., csütörtök

Bővül a Viber csoportos videóhívás szolgáltatása

A biztonságos és ingyenes kommunikációs, valamint üzenetküldő alkalmazás, a Rakuten Viber ma bejelentette, hogy bővíteni fogja a csoportos videóhívás szolgáltatását a platformján, amelyet harminc résztvevőre növel az egész világon – írja a Vajdasági RTV.

A cég tájékoztatása szerint a járvány és a karantén ideje alatt, a harminc fősre bővített videóhívások kiváló megoldásnak számított az iskolai aktivitások elvégzésére, a tanítást követő konzultációkra, a munkamegbeszélésekre és nagyobb családi összejövetelekre is.

A teljesen új és áttekinthető, az asztali és mobiltelefonos felületekre tervezett csoportos videóhívásoknak köszönhetően a felhasználók megfelelő online környezetben végezhetik a munkamegbeszéléseiket.

Atanas Rajkov, a Rakuten Viber cég EMENA régiós igazgatója elmondta, hogy a kibővített létszámú videhívás lehetőségének köszönhetően mégtöbb ember tud kapcsolatban maradni egymással.

A Viber a legnépszerűbb üzenetküldő alkalmazás Szerbiában és folyamatosan dolgozunk a platformunk fejlesztésén, hogy megfeleljen a hazai felhasználók egyre nagyobb igényeinek – mondta Rajkov.

Elmondása szerint a csoportos beszélgetés elindításához a „video” gombot kell megérinteni, a képernyő tetején, vagy a hívásba több személyt meghívni, emellett lehetőség van egy már megalakított csoportot is hívni és kiválasztani a résztvevőket.

A vállalat bejelentette, hogy az elkövetkező hónapokban a csoportos videóbeszélgetések tovább bővülnek majd.