2024. április 18., csütörtök

Szép Vajdaság – A Magyar Szó fotópályázatának ötödik köre

Hozzád bújok, cseng a hangod, dúdolgatsz nekem, mosolyogva, kedvesen szólsz: ne sírj, gyermekem! Teáltalad lettem ember, te adtál nekem életet! A bajban ápolsz, védesz és óvsz engem, érzem a szíved, hogy szeret! Te mindent megbocsátasz, hozzád mindig visszatérhetek, és legjobb tanácsoddal látsz el, bármi baj ér is engem.

Anyák napja közeledtével köszöntsük édesanyáinkat nagy szeretettel!

E nemes alkalomból hirdetjük meg Szép Vajdaság fotópályázatunk ötödik körét, amelynek a témája: Több mint Anya! Ezúttal olyan fotókat várunk a pályázóktól, amelyeken megörökítik az édesanyjukkal való kapcsolatukat. Fontos, hogy a fotókon ne csak édesanyák szerepeljenek, hanem a fotó egy érzést fejezzen ki, árulkodjon arról, hogy számukra miért különleges az édesanyjuk.
A fotókat a szepvajdasag@magyarszo.rs e-mail-címre várjuk.
A pályázatra 2021. április 22-e és 28-a között küldhetik be a fotókat. Az eredményhirdetésre másnap, április 29-én este 8 órakor kerül sor.
A pályázat különlegessége továbbra is az, hogy a nyereményeket vajdasági magyar termelők és vállalkozók biztosítják. Ezúttal az óbecsei King stúdió ajándékozza meg nyertesünket egy vászonképpel (megközelítőleg 50×70 cm nagyságban), amelyre a nyertes fotó lesz kinyomtatva.

Ezenkívül a nyertes fotó egy hétig a Magyar Szó Facebook-oldalának borítóképe lesz.

A fényképeket szakmai zsűri értékeli majd: Dávid Csilla és Ótos András fotós, valamint Máriás Endre főszerkesztő-helyettes.

Pályázatunkra amatőr fotósok olyan munkáit várjuk, amelyek még nem részesültek elismerésben, díjazásban. Egy jelentkező maximum három fotóval vehet részt a pályázaton. Fontos, hogy minden fotónál tüntessék fel, Vajdaság mely településén készült a kép, valamint a fotó készítőjének a nevét. Arra kérjük a pályázókat, hogy csak olyan fotókat küldjenek be, amelyeken kapcsolatukat örökítik meg édesanyjukkal. Azokat a fotókat, amelyek nem az adott pályázati kör témájához kapcsolódnak, a zsűri nem veszi figyelembe az elbíráláskor.
Mindenkinek sok szerencsét kívánunk!