2021. május 18., kedd

Megjelent Rúzsa Magdi új lemeze

A Karma az énekesnő nyolcadik stúdióalbuma

Rúzsa Magdi a közösségi oldalán jelentette be, hogy megjelent az új lemeze, és a védőoltást is megkapta már. Azt is elárulta, melyik vakcinát. A Karma dalait, szövegeit az énekesnő írta, a zenék társszerzője, a hangszerek megszólaltatója, emellett a zenei producer és a hangmérnök Szakos Krisztián volt, akárcsak az Érj hozzám (2016) és az Aduász (2018) című album, valamint a tavaly kiadott zenés mesekönyv, az Angyalkert dalai esetében.

„Pozitív hangulatú lemezt szerettem volna készíteni, az anyagra felkerült darabok azért is születtek, hogy a nyári fesztiválokon, ha egyszer újra lesznek, meg lehessen táncoltatni a közönséget. Azért jelen van a lírai oldalam is, az album két utolsó dala, a Lábnyomok és a Domine is ilyen” – mesélte az előadó.

A számok a mindennapokról, érzelmekről, szerelemről szólnak. A lemez első klipes dala, a Szembeszél azt mutatja meg, mennyire hiányzik neki a koncertek, fesztiválok közönsége és hogy nagyon várja már az újratalálkozást. „Kellenek az előremutató dalok, amelyek talán energiát tudnak adni a folytatáshoz. Nehéz és nem az igazi karanténból kapcsolatot tartani a rajongókkal, ezért is döntöttem úgy karácsony előtt, hogy 2020 februári dupla teltházas Aréna-koncertem felvételét ajándékként felteszem a YouTube-ra”.

Az énekesnő a közösségi oldalán is megosztotta az örömhírt, egyúttal azt is megosztotta a követőivel, hogy a koronavírus elleni védőoltást is megkapta már, mégpedig a kínai vakcinát. Rúzsa Magdi mindenkit arra bíztat, hogy kövesse azok példáját, akik már beoltatták magukat. „A kínai vakcinát kaptam. Szerintem nagyon fontos, hogy vigyázzunk egymásra, arról nem beszélve, hogy felelősek vagyunk egymásért. Ha mindenki oltat, előbb indulhat meg az életünk. Fontos, hogy mindenki dolgozni tudjon mielőbb, fontos, hogy akik egy éve bevétel nélkül vannak, el tudják tartani a családjaikat. Minden oltással egy lépést teszünk, hogy gyorsabban visszaálljunk, hogy pörögjön a gazdaságunk, hogy szabadabban lélegezzünk. Te is felelős vagy! Oltass!”