2024. április 19., péntek

Szünetel a vízellátás Györgyénben és Újzsedniken

A szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat értesíti a polgárokat, hogy hétfőn 8 és 14 óra között a vízhálózaton zajló munkálatok miatt szünetel a vízellátás a Majer Ottmár utcában, pontosabban a Pacséri út és a Željko Milivojević utca közötti szakaszán, emellett ugyanekkor nem lesz vízellátás a Drvarska, a Vaso Pelagić, a Pannon, a Srebrenica és a Tuzla utcákban. A vállalat értesíti az érintetteket, hogy az újraüzemelés után zavaros lehet a csapból folyó víz.

Györgyénben a vízvezetékrendszer karbantartási munkálatai miatt hétfőn 9 és 12 óra között szünetel a vízellátás. Hétfőtől szerdáig mindennap 9 és 14 óra között bonyolítják le a vízvezetékrendszer átmosását, ezért csökkenhet a víznyomás, és átmenetileg zavaros lehet a vezetékes víz.

Újzsedniken a vízvezetékrendszer karbantartási munkálatai miatt kedden 9 és 12 óra között szünetel a vízellátás. Keddtől április 27-éig, hétvége kivételével, mindennap 9 és 14 óra között bonyolítják le a vízvezetékrendszer átmosását, ezért munkanapokon csökkenhet a víznyomás és átmenetileg zavaros lehet a vezetékes víz.