2024. április 23., kedd

Ma reggel megverték Daško Milinović újvidéki újságírót

Megverték Daško Milinović újságírót, miközben munkába igyekezett – tudósít a 021.rs portál. A támadás ma reggel háromnegyed 7 körül történt Újvidéken, a Knićanin vajda utcában, 

Milinović a népszerű páros, Daško és Mlađa egyik tagja. A nevével ellátott műsorban elmondta, hogy az eset a Vasa Stajić általános iskola környékén történt.

Elmesélte, hogy két fiatal könnygázt spriccelt a szemébe, majd rudakkal rátámadtak. Hozzátette, hogy csütörtökön is felfigyelt a két fiatalra, miközben rá vártak, és ahogyan fogalmazott, felismerné őket.

Kollégája, Mladen Mlađa Urdarević elmondta, hogy a reggel történt támadás világosan rámutat arra, hogy milyen társadalomban élünk.

– Daško jelenleg a Sürgősségi Központban van, és feltételezem, hogy jelentette már az esetet a rendőrségnél. Az ütéseket a kezével védte, így azok sérültek meg. Ez a módja annak, hogy megakadályozzanak egy szabadgondolkodású embert, hogy kimondja, amit gondol. Ebben az esetben egy nyilvánvaló és szervezett támadásról van szó – nyilatkozta Udarević a 021.rs portálnak.