2024. április 25., csütörtök

Decathlon és Pepco is nyílt az újvidéki BiG bevásárlóközpontban

A bevásárlóközpont újabb három márkával bővült, mégpedig a Decathlon, a Pepco és az Aksa üzletláncok kereskedéseivel, a Maxi boltját pedig május 6-án nyitják meg itt.

A neves francia sportszermárka, a Decathlon első szerbiai üzletét még 2019-ben megnyitotta a belgrádi BiG Fashion Parkban, most pedig már az újvidéki BiG-be is megérkezett, ahol 2500 négyzetméternyi üzleti területet foglal el. Az üzletlánc az elérhető árakon nyújtott sportfelszerelésekről híres, amely minden korosztály számára, rekreációs és kezdő sportolók, de az indoor és az outdoor sportolás szerelmeseinek is megfelelő termékeket kínál.

Az Európában tevékeny Pepco üzletlánc az egész család számára alacsony árakon kínál ruhákat, valamint háztartási eszközöket is.

Az Aksa hazai üzletlánc már 1996 óta figyelemmel követi a gyerekruhák piacát, a mottójukban foglaltak megalapozottságáról pedig, amely így hangzik: Minden a babának, egy helyen, most már a BiG látogatói is meggyőződhetnek.

A népszerű Maxi üzletlánc jelenléte a BiG bevásárlóközpontban történő vásárlást tovább észszerűsíti, mivel a shopingolás után a látogatók minden szükséges élelmiszert beszerezhetnek a finom ebédhez is.

A BiG bevásárlóközpont-hálózatot működtetők közleményben emlékeztetnek arra, hogy már évtizedek óta igyekeznek a látogatóik számára a lehető legjobb vásárlási élményt nyújtani. Az újvidéki bevásárlóközpont kibővítése a vásárlók igényeinek kielégítésére irányul, ugyanis a Decathlon, a Pepco, az Aksa és a Maxi üzletláncok még teljesebbé teszik az egyébként is kimagasló kínálatot. A bevásárlóközpontban a járványügyi előírásokat is szigorúan betartják és külön figyelmet szentelnek a fertőzésveszély elhárításának.