2024. március 29., péntek

15 helyen bérelhetőek kerékpárok

A Parking Servis Közvállalat felhívja az újvidékiek figyelmét, hogy április 19-én kezdődik az új Ns Bike évad.

Az érdekeltek a város 15 pontján vehetik bérbe a kerékpárokat, úgy mint a Strandon, a SPENS-nél, a vonatállomásnál, a Szerb Nemzeti Színháznál, az egyetemi városnál, de kölcsönözhetik a Heréskert I- és a II-es állomáson, a Limán 3 városrészben, Péterváradon, a Belgrádi sétánynál, a Futaki utcában, a Pál pátriárka sugárúton és az I. Péter király sugárúton a Kiszácsi utca sarkánál, valamint az Újvárosban is.

Mindegyik megálló automatizált, ami annyit tesz, hogy a kerékpárokat a nap 24 órájában használatba lehet venni.

A szezon elején a felhasználók jelentkezhetnek a közvállalat pénztáránál a Filip Višnjić utca 47-es cím alatt, hétfőtől péntekig 9 és 19 óra között.

A csippel ellátott kártya készítéséért 600 dinárt kell fizetni, amely lehetővé teszi a kerékpárok kibérlését óránként 30 dinárért, vagy egy egész napra 170-ért.

Most is igényelhető az előfizetés, amelyet 1100 dinárért vehetnek igénybe, és lehetővé teszi a kerékpárok napi két órás használatát, amely azoknak lehet a legideálisabb, akik munkába, iskolába jutnak el, vagy a napi teendőik célpontjaira érkeznének két keréken.

Ezenkívül az Ns bike honlapjáról, vagy a Google alkalmazásboltjából letölthető egy telefonos alkalmazás, amely információkat szolgáltat a kölcsönző állomások helyéről, valamint a rendelkezésre álló kerékpárok számáról is, mindezt valós időben.